Gönderen Konu: Toyota Avensis Akü Sorunu  (Okunma sayısı 1045 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 113
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Toyota Avensis Akü Sorunu
« : Aralık 21, 2013, 16:54:03 »
Merhabalar Arkadaşlar Toyota Avensis Aracımı Bugün Çalıştırmak İçin Anahtarı Taktım İlk Çevirmede Teypler Acıldı İkinci Çevirmede Yol Bilgisayarı Ve Ön Gösterge Panelinin Yanıp Söndügünü Gördüm  Sonradan Yol Bilgisayarı Komple Kapandı Ve Göstergelerde Hiç Birşey Gözükmedi Üçüncü Çevirmede Aracıma Start Vermesi İçin Çevirdim Ama Zaten Anlamıştım Çalışmıyıcagını Bu Sorunun Aküden Oldugunu Anlamıştım Sizler İlede Bu Konuyu Paylaşmak İstedim Arkadaşlar Bugün Mutlu Silver Calcium 12V 60 Ah Amper Akü Aldım Ve Artım Hem Mutlu Kullanıyorum Hemde Mutlu Oluyorum Gerçekten Sorun Çözüldü Şimdi Hiç Bir Problem Yok Arabanın Çekişi Bile Eski Aküde Düşüktü Şimdi İse Roket Diyebilirim :) Saygılarımla.. ToyotaClupTr. Ailesi

Toyota Club Türkiye

Toyota Avensis Akü Sorunu
« : Aralık 21, 2013, 16:54:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Avensis Akü Sorunu
« Yanıtla #1 : Aralık 21, 2013, 17:45:34 »
Burha yolda kalmadan değiştirmişsin ki şanslısın.
Sana tavsiyem aracın km si 120 bin ve üzeri ise marj motorunun kömürlerine de baktır.

Birde her kelimenin başında büyük harfhle başlamak gibi bir kuralımız yok forum içinde de Türkçe'de de. ..

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 113
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Avensis Akü Sorunu
« Yanıtla #2 : Aralık 21, 2013, 17:56:36 »
çok doğru söylüyorsun kerem abi çok şükür yolda değildim iş yerindeydi aracım hemen takviye yapıp akücü'ye gittim onlarda dediler aküde problem değişmesi gerekiyor bende değiştirdim abi problem kalmadı. :)