0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık abi Güzel olmuş.
Teşekkür ederim İlke yakın zamanda senin siteyide halledeceğim
Arka amblem ciddi olmamış onu çıkartıp plasti dip ile mat siyah yaparsan hoş olur gerçekten zaten istediğinde sökebilirsin zaten plasti dip'i Ama arabanın maşallahı var ama kaporta biraz cila istiyormuş gibi geldi
Mustafa bunu yapmayacaktin ben bu rengi çok seviyorum aşırı yakisiyor masallah sakin ama sakin yanlış anlama ama fotoğraf teknikleriyle ilgili bir kaç birşey söylemek istiyorum. Öncelikle arabaya tepeden değil de yerden çekerseniz alan genişleyeceği için daha güzel fotolar çıkar. Sonra foto çekerken sadece park sis veya sadece parklara calisin çünkü kisalar ve uzunlar patlama yapacağı için hoş gozukmez ve arabanın asıl halini ortaya cikartmaz. Sonra kadran da yaptiginiz uzun pozlamayi biraz daha uzun tutup 1000-6500 calisabilirsin hatta 3000-6000/6500 daha da tatlı olabilir o size kalmış genel hatlarıyla gerçekten aracın güzel kış geçsin yeni halini cilasini parlak halini görmek istiyorum kazasız belasız kullan inşallah Örnek olması için veriyorum linki http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53869.0Uzun pozlamada da kastım buydu
Biride benim arabayı çekse böyle ya prof. makinam yok . Dijital foto bide İphone'um var ama pek tadı yok Aracın Maşallahı var km de benimki ile aynıymış maşallah
Eline saglik.Ama bence farlari karartmak yerine parlatmalisin.Soyle guzel jant ta gerekli tabi.Kazasiz belasiz ve cezasiz surusler.
Teşekkür ederim jantlar şimdiden ayarlandı gibi 18" Bronz Advan