Arka logo bence olmamış, uzaktan iyi durabilir ama yakından değil. Çıkartıp boyayabilirsiniz.
Elinize sağlık abi
Güzel olmuş.
Teşekkür ederim İlke yakın zamanda senin siteyide halledeceğim
Teşekkür ederim İlke yakın zamanda senin siteyide halledeceğim 
Rica ederim abi. Benim site?
Arka amblem ciddi olmamış onu çıkartıp plasti dip ile mat siyah yaparsan hoş olur gerçekten zaten istediğinde sökebilirsin zaten plasti dip'i

Ama arabanın maşallahı var ama kaporta biraz cila istiyormuş gibi geldi
Pastayi baharda yap fakat guzelce yikattiktan veya yikadiktan sonra kesinlikle hizli cila atarsan rengi ciddi canlanir ve albenisi buyuk olur

yeni fotograflari bekliyoruz kazasiz belasiz cezasiz kullanirsin insallah
Kapi kollarina trd stiker yakisir abi
Arabasına özen gösteren arkadaşları tebrik ediyor ve bir o kadar da kıskanıyorum.Yok arkadaş içimden gelmiyor,geçen bi arkadaşı evine bırakacak oldum arka koltukların arasını görünce arabayı yıkatmaya karar verdim.Yıkattıktan 1 gün sonra sağolsun benim sıpalar (ellerinizden öper 3 tane oğlum var) aynen eski haline dönderdiler.Şimdi leş biri hayrına yıkatsın diye bekliyo....
Mustafa bunu yapmayacaktin ben bu rengi çok seviyorum aşırı yakisiyor masallah

sakin ama sakin yanlış anlama ama fotoğraf teknikleriyle ilgili bir kaç birşey söylemek istiyorum. Öncelikle arabaya tepeden değil de yerden çekerseniz alan genişleyeceği için daha güzel fotolar çıkar. Sonra foto çekerken sadece park sis veya sadece parklara calisin çünkü kisalar ve uzunlar patlama yapacağı için hoş gozukmez ve arabanın asıl halini ortaya cikartmaz. Sonra kadran da yaptiginiz uzun pozlamayi biraz daha uzun tutup 1000-6500 calisabilirsin hatta 3000-6000/6500 daha da tatlı olabilir o size kalmış

genel hatlarıyla gerçekten aracın güzel kış geçsin yeni halini cilasini parlak halini görmek istiyorum kazasız belasız kullan inşallah

Örnek olması için veriyorum linki
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=53869.0Uzun pozlamada da kastım buydu

Rica ederim ne demek :-) var facebook adresim ekleyebilirsin sikinti yok goruselim
Biride benim arabayı çekse böyle ya

prof. makinam yok . Dijital foto bide İphone'um var ama pek tadı yok

Aracın Maşallahı var km de benimki ile aynıymış maşallah
Eline saglik.Ama bence farlari karartmak yerine parlatmalisin.Soyle guzel jant ta gerekli tabi.Kazasiz belasiz ve cezasiz surusler.
Eline saglik.Ama bence farlari karartmak yerine parlatmalisin.Soyle guzel jant ta gerekli tabi.Kazasiz belasiz ve cezasiz surusler.
Teşekkür ederim jantlar şimdiden ayarlandı gibi 18" Bronz Advan
Orjinal jantlar kacti?Ben celica ya jant arayisindayken 18 lik almayi dusunuyordum ancak yaptigim arastirmalar sonucu orjinalin 2 inch ustune cikmanin saglikli olmayacagini araci zorlayacagini 1 inch daha buyuk takmanin ideal olacagini ogrendim.Celica nin orjinalleri 16 idi bende 17 takmaya karar verdim.Maglum lastikler daha da inceldi.Zaten spor araba birde ince lastik olunca at arabasi gibi oluyor.Performansta yukselish oluyor tabi ama konfor asiri derece dustu.Araci aldigimda kis lastikleri ile 15 inclik jantlar vardi.Almanya dan almistik yaklasik 200 km lik bir yol kullandik eve kadar cok rahatti.Bence jant secimini biraz daha dusunmelisin.
18 cok buyuk olur yapma haci onu 17 super olur arac daha az yorulur