Gönderen Konu: Diferansiyel hakkında teknik bilgi  (Okunma sayısı 1232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Diferansiyel hakkında teknik bilgi
« : Aralık 20, 2013, 21:51:18 »
Abiler bir araştırma konum için diferansiyel hakkında detaylı teknik bilgiye ihtiyacım var . Genel de olabilir, özellikle bir yarış aracında olması gereken diferansiyel çeşitleri hakkında özelliklerini falan bulabileceğim cinsten. Tam olarak anlatamadım belki ama elinde diferansiyel hakkında herhangi bir bilgi kaynağı, testler, video falan olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. ben hepsini okumaya çalışıp işime nelerin yarayacağını tespit ederim. Teşekkürler
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Toyota Club Türkiye

Diferansiyel hakkında teknik bilgi
« : Aralık 20, 2013, 21:51:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
Ynt: Diferansiyel hakkında teknik bilgi
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2013, 23:04:37 »
teşekkürler abi ama izledim daha önce :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2013, 00:04:14 »
Abiler bir araştırma konum için diferansiyel hakkında detaylı teknik bilgiye ihtiyacım var . Genel de olabilir, özellikle bir yarış aracında olması gereken diferansiyel çeşitleri hakkında özelliklerini falan bulabileceğim cinsten. Tam olarak anlatamadım belki ama elinde diferansiyel hakkında herhangi bir bilgi kaynağı, testler, video falan olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. ben hepsini okumaya çalışıp işime nelerin yarayacağını tespit ederim. Teşekkürler

Ekteki MEB dökümanı belki işine yarar.

Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2013, 00:59:34 »
Fatih hangi bölümde öğrencisin? daha önce hiç görmediysen sanayiye git bi bak bence çok faydası olur. kağıt üzerinde bilgi bulmak kolay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2013, 01:28:48 »
Ekteki MEB dökümanı belki işine yarar.

teşekkürler abi
Fatih hangi bölümde öğrencisin? daha önce hiç görmediysen sanayiye git bi bak bence çok faydası olur. kağıt üzerinde bilgi bulmak kolay.
makine müh. okuyorum abi. çalışma prensiplerini falan araştırdım şimdiye kadar biraz bilgi sahibi oldum şimdilik araştırma aşamasındayım yani kağıt üstünde teknik ve detaylı konuyla alakalı herçeşit bilgi lazım :) zamanı gelince gerçeğini alıp projemizde kullanıcaz