0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ömer sanayide benim eski aracımın boğaz kelebeğini temizledir daha sonra çalıştırdım araç rölantisi yükseldi usta gaz felan verdirdi bana dedikii abi 150-200 km böyle olabilir dedi bende deim başka sıkıntın varmı senin dedim bunu bir yolu yordamı vardır dedim o ara kendi ustam geldi hayırdır dedi duurmu izah ettim akünün eksi mi artı mı bilmiyorum kutup başını söktürdü 10-15 dakika bekledir taktı çalıştır arabayı dedi çalıştırdım rölanti cuk yerinde .Ondan sonra camları kodladı oda basitmiş cam tuşunu çekiyorsun cam kapanıyor en sonunda tık diye ses duyuyorsun işlem tama bu her cam için yapılıyor başka bir şey yok.sende bunu dene Ha birde eğer kelebek bagazını tkarken arada conta felan vardır onları takmadıysa belki onda kaynaklı bir hava alma duurmu olabilir ama dediğimi yaparsan düzelir gibi geliyor
KELEBEĞİ TAMAMEN SÖKMEDİN BULUNDUĞU YERDE TEMİZLESEK FAYDASI OLURMU
kelebeği tamamen sökmeden temizlesek faydası olurmu aracım 2005 61000 km.de
Haber vereydin ya gelirdim temizlerdik hatta gaza gelip benimkinin emme manifoltunu sökerdik Sorun yok Ömer ilk söktüğümde benimde 1800-2000 civarıydı sonra direk 1300-1400 civarına düştü ssorunsuz kullanıyorum geçenlerde açtım arkasını önünü yoktu ama açmışken menifoltun girişini ve ulaşabildiğim yerleri temizledim baya rahatladı ama rölantide sıkıntı olmadı. Sıkıntı yapma beyine yazsın yeni değerleri normale döner.