0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bizde öyle bir durum yok su felan gayet sıcak geliyor kombide ısıtıyor .Sıcak suyu ne zaman kullansak kombi of oluyor şöyle bir gariplik arıza lambasını da yakmıyor direk iptal oluyor. Kombiyi kapatıyoruz 15-20 dakika bekliyoruz açıyoruz ondan sonra arıza lambası yanıyor basıyoruz çalışıyor
Hiç bir arıza kodu vermiyor mu? Ekranda görünmesi lazım arızaya geçtiğinde. gerçi bir mesajınızda görünmüyor demişsiniz ama ilk mesajınızda arıza lambası yaznıyor demişsiniz. lamba yanıyor ama kodmu yazmıyor?
Cevaplar için öncelikle teşekkür ederim elektronik kart üzerindeki 4 adet röleyi değiştirdim kartta soğuk lehim olacak noktaları lehimledim ve tinerle yıkayıp kuruttum sıcaklık ayar potlarını wd 40 sıkarak yağlayıp temizliğini yaptım.Benim aklıma gelen sıkıntı sıcaklık sensörü veya kireçlenmeye bağlı basınç sorunları dün mesela babamlardaydık sadece kalorifer çalışıyordu hiçbir sıkıntı yok şıkır şıkır çalışıyor alet .Isı ile ilgili veya 3 yollu vana ile ilgili bir durum var sanki çünkü kombi sıcak su kullanımından sonra arızaya düşüyor ya çok ısına bir parça var yada ısınınca devreye girmeyen bir parça. Orta da ustada kalmamış arkadaş admaa diyorum ki tamam pompaysa değiştir ama sorun düzelmezse para ödemem arkadaşım diyorum abai taktığım parçayı iade edemem diyor iyide usta bu deneme tahtası mı kafana göre oda olabilir buda olabilir arıza ortada diyorum .Yok abi adam kendine güvenemiyor.Yarın kendim sökecem bakalım kafam attı kireç çözücü felan aldım temizleyebildiğim her yerini boruları felan temizleyecem sensörleri felan temizleyecem bakalım