Gönderen Konu: terra 1.6 vtı yorumlarınız  (Okunma sayısı 2483 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
terra 1.6 vtı yorumlarınız
« : Eylül 20, 2008, 20:24:19 »
arkadaslar 2001 model corolla terra 1.6 vtı motor aracı kullanan varmı nasıl bır aractır yol tutusu benzın tuketımı ve konforu nasıldır amayı dusunuyorum yardımcı olurmusunuz teknın ozellıkler konusunda

Toyota Club Türkiye

terra 1.6 vtı yorumlarınız
« : Eylül 20, 2008, 20:24:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: terra 1.6 vtı yorumlarınız
« Yanıtla #1 : Eylül 20, 2008, 20:33:51 »
10 numara...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2008, 21:48:18 »
Bir büyüğümde bahsettiğiniz aracın 2000 modeli var. Araçlar konfor bakımından çok rahat araçlar. ancak şimdiye kadar birkaç kez bu araçların yap eksilttiğini duymuş ve burdan forumdan da benzer şikayetler okumuştum. Alacağınız aracın yağ eksiltme durumuna bir bakın. Eksiltmiyorsa kesenize uygunsa, memnun kalacağınızı sanıyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Saygılarımla...
ÖĞRETMEN (Kullandığı araç: Toyota Corolla Terra 1.3 2000)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2008, 22:41:44 »
Bu araçlar ilk çıktığında motoru yağ yakıyordu evet. Fakat bi  çoğunun neredeyse hepsinin komple motor blokları geliştirilmiş modeli ile garantiden değişti. Uzun zamandır bu araçların yağ yakmasıyla ilgili kimseden bi şikayet duymadım. Yani demek ki bu sorun ortadan kalkmış.
 Ola ki alacağınız aracın motoru yağ yakıyorsa bile 1.000 ytl maliyetle ömürlük bi rektifiye yapabilirsiniz motora. Mevcut piston sekmanları değiştirip yeni bi silindir gömleği çaktırarak yağ yakma sorununu aracın ömrü boyunca ortadan kaldırabilirsiniz.
 Kasa, konfor ve yürür bakımından gerçekten çok güzel bi araba. Yani yağ yakma riskini göze almaya değer. Kaldı ki dediğim gibi bu motorların bi çoğu geliştirilmişi ile değişti. Büyük bi ihtimalle sizin alacağınızın aracın motoru da değişmiştir.
 Şimdiden hayırlı olsun...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2008, 22:40:52 »
tum cevaplar ıcın tesekkurler arkadaslar aracı yarın alıyorum artık hayırlısı honda dan toyotaya gecıs yapıyorum nede olsa japon arabaları bı baska sorunsuz uzun omurlu oluyor tekrar tskk..