Nüfusuma kayıtlı ailelerden birinin genç kızı 1-2 ay önce trafik kazası geçirdi.... Allah'a şükür ki pelvis kırığı ile atlattı... Fakat tabi hiç kalkmadan haftalarca yatması gerekiyor....
Bu kızcağız kazadan önce Sürücü Kursuna devam ediyormuş ve şimdi sınav zamanı gelmiş....
Sürücü kursu demiş ki "bu sınava giremeyecek gidin 7 günlük rapor getirin (istirahat raporu kastediliyor)"
Aile bana geldi evraklarına baktım (kızı evde ziyaret etmiştim durumunu biliyordum) istirahati geçerli elbette hala sınava girebilecek durumda değil...
Fakat o da ne???
Kızcağıza tam teşekküllü devlet hastanesinden verilmiş 9.12.2013 tarihli 45 günlük istirahat raporu var

Aile gayet aklı başında bir aile dediler ki; "hocam biz bunu zaten ibraz ettik ama ısrarla 7 günlük rapor diye tutturdular... verin demiyoruz sadece ne yapalım diye danışmaya geldik"
Ben genelde iş yerinde sakin olmaya çalışırım ama bende öfke patladı mı patlar (yapım bu)
Derhal kursu aradım Sekreter Hanımla görüştüm ( iyi bir iletişim yoktu ben iletişime kapalıydım ses volümüm biraz yüksekti hatalıydım belki ama öfkeme hakim olamadım)
bana verilen cevap; "milli eğitim o raporu kabul etmeyebilir"

!!

dedim ki; "Bu raporda tam 7 tane uzman doktorun imzası var ve 45 günlük bir rapor yani Milli Eğitim o raporu kabul etmeyip benim vereceğim 7 günlük raporu mu kabul edecek ??" "ayrıca zaten var olan rapor üzerine tekrar rapor yazılması usulen yanlış değil mi?"
İletişimsizlikle telefonu kapattım....
Şimdi soruyorum sizce ben bu sürücü kursunu ne yapayım?