Gönderen Konu: Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi  (Okunma sayısı 1235 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« : Aralık 19, 2013, 10:57:28 »
 Admin veya site yöneticisi açtığım konuyu iki defadır ban lıyosunuz... siz Toyotanın avukatlığına başladınız bizlerinmi haberi yok bunun sebebini özelden veya alenen yazınız ben bütün arkadaşlarımın mağduriyetini bu site ayrıcalığyla çözeriz zannettmiştim ama nafile insanlar haklarını arayınca bu ülkede suçlu duruma düşürülüyor maalesef kapitalist sistem bütün arkadaşlarımın acil olarak baş kaldırmalarını dilerim iyi günler...

Toyota Club Türkiye

Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« : Aralık 19, 2013, 10:57:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • benim babam toyota gibi adam
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2013, 22:28:02 »
ne yazdınız bilmiyorum ama bende bana gelen mesajı paylaştım iki kere ama yayınlanmadı. mesajda navigasyonun serviste 1599tl ye taktırılabileceği yazıyordu bende yuuuh demiştim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...
    • http://devaimystic.deviantart.com/
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 203000
  • Model Yılı: '05
  • 174 kere teşekkür etti
  • 94 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2013, 22:45:24 »
Naci Bey'in yazdığını hatırlıyorum...

belki başka bir konuya taşımış olabilirler mi Kamil Bey?
Başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2013, 10:09:47 »
 Hayır başka konuya falan taşma yok sürekli takipçisiyim böyle olsa bulurdum konuyu. Naci bey yazdğım metni aynen yazıyorum (lütfen örgütlenip toyota genel merkezini arayalım)Navigasyonu calışmayan yeni corolla veya diğer modeller hemen tüketici hakları hakem heyetine gidip tutanak tutturun,aracı navigasyonlu olarak aldığınızı gösteren fabrika kitapçığı ve broşürleride beraberinizde götürün.Bunlarla birlikte bir avukata dilekçe yazdırın noterden tastikli iadeli taahütlü toyota merkezine gönderin sonrasını öğrenirsiniz.Serviste  1599 tl isteniyor bilginize sunarım. Aldığım firmadaki  arabayı satan kişinin verdiği cevap şu :yukarıda yazdığım bedeli verirseniz navigasyon yüklenir dedi ama dedim bende satarken navigasyonlu diye sattınız gelince yükleriz dediniz hiçbir bedel istemeden dedim beyefendi bu aracın navigasyonlu olanı çıktı aradaki farkı ödeyip navigasyon yükletirsiniz dedi .Arkadaşlar durum bundan ibaret. Herkes yukarıda yazdığımı uygularsa sonuca ulaşacağımıza eminim  tabi bu konu banlanmazsa…

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1050
  • Model Yılı: '13
  • 12 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 20, 2013, 15:39:05 »
Kitapçık ve broşüre dikkatli bakmak lazım. bende bu hayal kırıklığına uğradım ama araştırınca gördüm ki tüm kitapçık ve broşürlerde yeni corolla touch ve advence için toyota touch2 mutimedia diyor. navigasyon ise opsiyonel olarak sadece advence full için görünüyor. (sonradan servise sorduğumda da bu şekilde bilgi verildi. yani full özelliklerde advence modelini aldıktan sonra seçilebilen bir opsiyon direk navigasyonlu touch2)

tabi satışta görevliler eğer bilmiyorsanız bunu söylemekten kaçınıyorlar. ağızlarından özellikle sürekli multimedia ekranı olarak çıktığını iş işten geçtikten sonra fark ettim.

Eğer aracınızın özelliklerinde touch&go olarak görünmüyorsa yada navigasyonun ücretsiz olarak takılacağı konusunda yazılı bir belgeniz bulunmuyorsa pekbir itiraz hakkı yok gibi. Ama sözlü olarak navigasyonun, navigasyonsuz touch2 cihazına ücretsiz olarak takılacağını net olarak söylenmesini kullanarak tüketici haklarına başvurabilirsiniz. Ama dediğim gibi toyota yazılı olarak tüm açıkları kapatmış durumda. Satış elemanları da yuvarlak cümlelerle bu konuyu geçiştiriyorlar. Mahkeme sonucunda haklı bulunsanız bile toyota sıyırır, serviste sıyırır vaad eden satış görevlisine ihale kalır gibime geliyor. Tabi o durumda da ne kadar işinize gelir bilmiyorum.

aynı durumdan bende muzdarip olmama karşın o parayı değil yarısına takacağız deseler artık oem bir cihaz taktırmayı düşünüyorum. sadece navigasyon fiyatına tv, video, navigasyonu olan gerçek bir multimedia cihazı yani. yerinden çıkacak olan touch2 ekranınıda top oynadıktan sonra tüm şikayetlerimle beraber yakıp youtube ye vereceğim ki dünya görsün bu rezaleti.