0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Akslardan olsa uğultu seklinde ses yapıyor.Umarım lastik tabanlarına bakmışsınızdır.Pat,pat sesi tabandan gelir diye düşünüyorum.
ön tarafı krikoya alıp arabayı 4 vitese takarak çalıştır çeyrek gazda bak bakalım ses nereden geliyor? bence aks bilyaları olabilir.
Bilyalar o kadar ses yaparmı Atilla Abi
eğer bilyada aşırı bozulma veya dağılma varsa yapar. benim anlamadığım sanayideki ustalar tahminde bulunuyorda biri krikoya kaldırıp sesi bulmuyor, hayret ki hayret.
atilla ustanın söylediklerine katılıyorum anlattıgınız ses bilya sesi gibi aks olsa dönüşlerde kıtıt kutur yapar düzken pek ses yapmaz ama bilya her an ses yapar
Bugun sanayiye gittim ve sorunu hallettik sorun bilyalardanmis NSK marka rulman seti aldik 90 liraya. 35 lirayada continental v kayisi aldim toplamda 125ti 115e kadar indirebildim ancak taktik araba resmen kendine geldi masallah diyelim
güle güle kullan.
hayırlı olsun inşallah başka bir sorun yaşamadn aracına uzun süreler binersin iyi günler
arka taraftan gelen sese amrtisör demişlerdi ama onu değiştirdikten sonra ses devam ediyor monreo taktırdım takan arkadaş arada boşluk oluşmus diyerek aralarında vida koyarak tamamen sıkışmasını sağladı ama en sonunda gene ses aynı ses deliricem öndenmi arkadanmı eksozdanmı ne bu ya rulman hellezon yayı vs alternatifler işte sırf bunun için servisemi gidicem dediğiniz gibi takozdansa ne yapmak gerekiyor değişirmi nerde bulunur takozlar eskimiş amortisörün yay üstüne konulan lastikler dimi vidalı kısıma