0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazıcılar için bitmeyen kartuş sistemi.TÜKENMEZ KALEM gibi birşey yani Bende başlığı okuyunca nasıl yani dedim BİTMEYEN KARTUŞ Bilgiler için Teşekkürler İlke
cescesorun sitesine bak bir ilke ben ürünlerinden dolum kartuş aldım altı aydır daha şişenin %10 unu anca kullandım
ben bayiden aldımda evet site biraz yavaş
Arkadaşlar çakmalar işe yaramıyor. Canon vardı bende ama sık sık hava yapma olayı yüzünden bi işe yaramıyor yani her 500 çekimde bir takla anlıycanız. Şuan Epson L210 var ve harika. Zaten deposu ve montajı orijinal 4000 çekim yaptım daha yarım depo siyah ve 3/5 depo renkliler var. Ama fiyat biraz kabarık.
Abi hava yapma olayı nasıl oluyor. Ve komple çöpemi atılıyor?
Hayır. Şırıngayla kartuşa mürekkep basıp; hortumların havasını da alıp çalışıyor. Ama Canon da kartuş çok çabuk ölüyor. 4000 basımdan sonra problem başlıyor.
Hmm Hp de böyle problem yaşamam sanırım abi. Benim kartuşun bantı 8-9 aydır açık sorunsuz kullanıyorum
Sorun olursa şu siten yardım alabilirsin. http://www.biribenibitirsin.com/
Teşekkürler abi.
Bişey değil kolay gelsin!
1 ay once canon mp235 satin aldim. 150 tl kargo dahil. yazici ve 4 murekkebi ile birlikte 4 renkli olandan. bugun test ciktisina bastim 3000 sayfanin uzerinde cikti almisim neredeyse hepsi renkli. tek masrafin kagit oluyor hocam. suan senin kullandigin yaziciyi biliyorum. 2 kartuslu o yazici kartus seri numaralarini hafizasina eproma kaydediyor. kartus saglam olsa bile yazici tanimayacak ve cop olacak. o yazici bu haliyle hic masraf yapma.hazirlardan al.fazlasiyla isine yarayacak. ben fotograf basmaya baslayacagim yakinda album yapmak icin
Ev kullanıcıları için ( senelik 5000 sayfa üzeri çıklı almayanlar için) en güzeli 4 kartuşlu yazıcılardan alıp orjinal kartuşları hiç ellemeden 4 adet oto resetli kartuş alıp mürekkep doldurarak kullanmak olacaktır. Bende bu şekilde kullanıyorum ve hiçbir sorunum olmadı. Tanklı kartuşlarda ya kartuşlar ölüyor ya hava yapıyor aldığınız çıktı gidiyor. Bu resetli kartuşların boş hali 10-15 lira civarı oluyor ve en az 100-150 sefer doldurmuşumdur hiçbir sorun olmadı. Yaklaşık 12-13 ml civarı mürekkep alıyor ve kartuş bitti deyince değiştirme moduna geçiyor. 5 ml mürekkep alıyor bu durumdayken, doldurup reset butonuna basılı tutuyorsunuz 4-5 sn kadar. Sonra gerekli tuşa basıp kartuşu değiştirme işlemini bitiriyorsunuz. Eğer çıktı alırken bitti derse kaldığı yerden devam ediyor. Belki 1 sayfa yarım çıkabilir onuda çıktı bitince yeniden çıkartıyorsunuz. 1 kartuşun dolumu 50 kuruş bile tutmuyor ve 100-150 sayfa arası metin çıktısı alabiliyorum rahatlıkla.
Abi eylulden beri 2 top kagit bitirdim. Suan 3. topun yarisindayim. Senin dedigin kartuslu yazicilarin fiyatlari vs nasil. Ya elimde yazici oldugu icin yeni alet almak istemiyorum artik.