0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakalım araştırmaya başlicam yapabilecek birisi var mı diye. Video daki gibi söküp takabilecek birisini bulsam 100 lira da istese veririm. 300-400 vermekten iyidir. Bir de bir huyum var kafam bi kere takıldı mı bişeye düzeltmeden rahat etmez. Er yada geç ben bu kemeri halledicem ama bakalım nasıl Mesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2013, 17:00:40Ahmet bey tavsiyeniz nedir ?
Önce kemeri sonuna kadar açıp deterjanlı su ile iyice temizleyin. Sonrada açık vaziyette kurumasını bekleyin.Zamanla biriken tozlar yapışarak hareketi kısıtlıyor.Düzelmez ise makarayı sökün.
Makarayı sökme esnasında ABS Ecusu dediğimiz kısmı hasar verme vs gibi bir ihtimalimiz var mı ? dikkat etmemz gereken noktalar hususnda tavsiyeniz varmı ?
Ahmet abi her zaman olmuyor ama bazen bizim kemerde şöyle sorun oluyor. Kemeri çok yavaş çeksem bile kemer gelmiyor. böyle 15-20 gibi çektikten sonra geliyor. Bizimkinde ne var abi?
Araç düz zeminde park edilmediğinde, emniyet kemeri bazen bu tip zorluklar çıkarabilir, normaldir.
Teşekkürler abi. Yalnız aracın eğimiyle kemer arasındaki ilişkiyi çözemedim ?
Farklı markaların farklı türden mekanizmaları vardır.Alttaki videoda bunlardan biri var.Sarkaç, ani hızlanma yavaşlama, yanlara öne veya arkaya eğimli pozisyonlara girme durumunda, kemer mekanizması içindeki mekanik kilidi devreye sokarak, kemeri kitler.Kemer takılı iken çarpışma olmasa dahi, yavaşça takla atan aracın kemeri bu şekilde kitlenmektedir.Dolayısiyle araç, eğimli yerde park edilmişse, kemer çekilemeyebilir, öncelikle araç düz zemine çekilmesi gerekebilir.how a seat belt locks / works
http://www.hepsiburada.com/mass-silikon-sprey-500-ml-pm-otyagmss0003?utm_campaign=commentmailing_05_02_2016&utm_content=pazarlama&utm_medium=comment&utm_source=email&utm_term=kategori-genel&wt_em=comment.pazarlama.kategori-genel.commentmailing_05_02_2016kullandım ben çok memnunum iki taraflı sıkıp temiz ve kuru bir bezle sildim. acayip kayganlaştı ve çok iyi topluyor kemer. tüp büyük olunca kalanını kapı ve bagaj lastiklerine de sıktım.