Gönderen Konu: Toshiba satellite a350 ekran  (Okunma sayısı 1755 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Toshiba satellite a350 ekran
« : Aralık 15, 2013, 00:32:11 »
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi toshiba satellite a 350 16 inç ekran çatladı  :( sabah bişey yoktu akşam eve geldim açtım evde çocuk falanda yok durduk yere çatlamış nete baktım 400 tl fiyat yazıyor oda uyup uymayacağı belli değil çıkma bulunur belki dedi iki bilgisayarcı arkadaşım ama oda aynı marka olmazsa soketler tutmuyormuş daha uygun fiyata bulabileceğim bi yer varmı acaba?

Toyota Club Türkiye

Toshiba satellite a350 ekran
« : Aralık 15, 2013, 00:32:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Toshiba satellite a350 ekran
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2013, 00:38:09 »
Ekrani oynattığınızda çizgiler ve renkler değişiyorsa ekranda hasar olmayabilir. İçerisindeki data kablosunda sorun olmuş olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2013, 11:20:39 »
Teşekkürler ekran çatlak siyah leke oluştu üst kameranın ordan aşağıya doğru 3 cm uzunluğunda çatlak mevcut dikey ve yatay çizgiler var ekranın tamamını kaplamıyor ekranda gelip gitme ve dalgalanma yok bende simetri takıntısı olduğu için rahatsız ediyor üzerinde harman kardon hoparlör var sesi iyi olduğu için değiştirmeye kıyamıyom arkadaşlar araştırıyor sağolsun kısmet bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Evatech Bilgisayar
    • Evatech
  • Kilometre: 306000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2013, 11:47:18 »
pazartesi günü fiyat verebilirim arkadaşım ama bana led panelin model numarasını verebilirmisin ekranın açık bir halde mi ?
ya da bilgisayarının tam model ini verebilirsen de bulmaya çalışırım ;)
Gemi karaya vurmuşsa ; Deniz ''Son sözünü'' söylemiş demektir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2013, 15:48:54 »
Merhaba benimde asus M51SN laptopmun ekranın ortasından yukarıdan aşagıya renkli çizğiler iniyor.kenarlardan kanırttırınca azalıp çoğalıyor.arkasını söktüm belki soketindendir diye fakat değişen bir şey olmadı ekranmı seğişmesi lazım.(yenisi ile değiştirmekte istemiyorum sadece internet için kullanıyorum)
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 15, 2013, 15:50:00 »
Merhaba benimde asus M51SN laptopmun ekranın ortasından yukarıdan aşagıya renkli çizğiler iniyor.kenarlardan kanırttırınca azalıp çoğalıyor.arkasını söktüm belki soketindendir diye fakat değişen bir şey olmadı ekranmı seğişmesi lazım.(yenisi ile değiştirmekte istemiyorum sadece internet için kullanıyorum)
Ekran ile anakart arasında bağlantı kuran kabloyu hareket ettirdiğinizde görüntü değişiyor mu? Eğer öyle ise kablo hasar görmüş olabilir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '11
  • 80 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2013, 18:44:05 »
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi toshiba satellite a 350 16 inç ekran çatladı  :( sabah bişey yoktu akşam eve geldim açtım evde çocuk falanda yok durduk yere çatlamış nete baktım 400 tl fiyat yazıyor oda uyup uymayacağı belli değil çıkma bulunur belki dedi iki bilgisayarcı arkadaşım ama oda aynı marka olmazsa soketler tutmuyormuş daha uygun fiyata bulabileceğim bi yer varmı acaba?
bahsettiğiniz makine eski ve çok satılan bir makine piyasada en ufak parçasını bile ikinci el bulabilirsin.. o lcd paneli 80 tl den alımıştım galiba.. bitane topladım da o makineden. kadıköy yazıcıoğlu forever :)
ne bu topraklar kana doymuş... ne de bu millette akacak kan tükenmiş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 17, 2013, 18:29:05 »
bahsettiğiniz makine eski ve çok satılan bir makine piyasada en ufak parçasını bile ikinci el bulabilirsin.. o lcd paneli 80 tl den alımıştım galiba.. bitane topladım da o makineden. kadıköy yazıcıoğlu forever :)
Teşekkürler Kayseri'de temiz sağlam bulamadım sıfır mevcut henüz iki yerde bulundu onlarda arızalı çıktı

Mesaj Birleştirildi: Aralık 17, 2013, 18:34:16
pazartesi günü fiyat verebilirim arkadaşım ama bana led panelin model numarasını verebilirmisin ekranın açık bir halde mi ?
ya da bilgisayarının tam model ini verebilirsen de bulmaya çalışırım ;)
Teşekkürler a350 _212 psal6e_07p00lte ekran kodu ltn160at01_001

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Evatech Bilgisayar
    • Evatech
  • Kilometre: 306000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2013, 13:39:29 »
Yaşar Bey , Tedarikçi firmalarımı teker teker aradım ürün kodu ile sorgulattığımda malesef bulamadık hiç bir yer de bulsak bile 400 TL gibi bir rakam çıkıyor ..
Bunun yerine söyle bir şey yapabiliriz. Standart 15.6 Led Panel alıp montajını yaptıkdan sonra köşelerde kalan aliminyum kasanın görünmemesi için siyah şerit çekilerek de ayaklandırabilmek mümkün .
Not olarak şunu düşmek gerekir eğer , ekranınızın anakart'dan gelen Data kablosu Sol taraftan Led panele giriş yapılıyorsa bu anlattıklarımı sorunsuz yapılabilir. Sağ taraftan ise bağlantı soketi yön değiştirici aparatı ile de bu işlem yapılabilir .
Gemi karaya vurmuşsa ; Deniz ''Son sözünü'' söylemiş demektir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2013, 05:28:17 »
Yaşar Bey , Tedarikçi firmalarımı teker teker aradım ürün kodu ile sorgulattığımda malesef bulamadık hiç bir yer de bulsak bile 400 TL gibi bir rakam çıkıyor ..
Bunun yerine söyle bir şey yapabiliriz. Standart 15.6 Led Panel alıp montajını yaptıkdan sonra köşelerde kalan aliminyum kasanın görünmemesi için siyah şerit çekilerek de ayaklandırabilmek mümkün .
Not olarak şunu düşmek gerekir eğer , ekranınızın anakart'dan gelen Data kablosu Sol taraftan Led panele giriş yapılıyorsa bu anlattıklarımı sorunsuz yapılabilir. Sağ taraftan ise bağlantı soketi yön değiştirici aparatı ile de bu işlem yapılabilir .
İlginiz için teşekkür ederim bi tane hp çıkma 15.6 ekran bulup taktım kendi soketide sorunsuz uydu yanlara birer tane u sac kestim kendi orjinal çerçevesine monte ettim boşluk yerlere ince sünger doldurduktan sonra üstüne siyah plastik yapıştırdım türk işi parça arttırmadan oldu :)