0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba benimde asus M51SN laptopmun ekranın ortasından yukarıdan aşagıya renkli çizğiler iniyor.kenarlardan kanırttırınca azalıp çoğalıyor.arkasını söktüm belki soketindendir diye fakat değişen bir şey olmadı ekranmı seğişmesi lazım.(yenisi ile değiştirmekte istemiyorum sadece internet için kullanıyorum)
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi toshiba satellite a 350 16 inç ekran çatladı sabah bişey yoktu akşam eve geldim açtım evde çocuk falanda yok durduk yere çatlamış nete baktım 400 tl fiyat yazıyor oda uyup uymayacağı belli değil çıkma bulunur belki dedi iki bilgisayarcı arkadaşım ama oda aynı marka olmazsa soketler tutmuyormuş daha uygun fiyata bulabileceğim bi yer varmı acaba?
bahsettiğiniz makine eski ve çok satılan bir makine piyasada en ufak parçasını bile ikinci el bulabilirsin.. o lcd paneli 80 tl den alımıştım galiba.. bitane topladım da o makineden. kadıköy yazıcıoğlu forever
pazartesi günü fiyat verebilirim arkadaşım ama bana led panelin model numarasını verebilirmisin ekranın açık bir halde mi ?ya da bilgisayarının tam model ini verebilirsen de bulmaya çalışırım
Yaşar Bey , Tedarikçi firmalarımı teker teker aradım ürün kodu ile sorgulattığımda malesef bulamadık hiç bir yer de bulsak bile 400 TL gibi bir rakam çıkıyor ..Bunun yerine söyle bir şey yapabiliriz. Standart 15.6 Led Panel alıp montajını yaptıkdan sonra köşelerde kalan aliminyum kasanın görünmemesi için siyah şerit çekilerek de ayaklandırabilmek mümkün .Not olarak şunu düşmek gerekir eğer , ekranınızın anakart'dan gelen Data kablosu Sol taraftan Led panele giriş yapılıyorsa bu anlattıklarımı sorunsuz yapılabilir. Sağ taraftan ise bağlantı soketi yön değiştirici aparatı ile de bu işlem yapılabilir .