0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende ölçümünü yaptırmıştım 14 ve 15 olduğunu ve değerlerin iyi olduğunu söylediler ama bu bar cinsinden mi bilemiyorum bu yüzden tekrar ölçüm yaptıracağım galiba.arabamda stop etme yok ama 600 650 devir arası çalışıyor cok can sıkıcı bir durum vvti motorun özelliği bu denmesini kabul etmiyorum cünkü rahatsız edici bir durum kim ne derse desin arabanın rölantide böyle calışmasını normal olarak görmüyoruım.vvti motorla ilgili özel servisteki toyota ustaları bile aynı cevapları veremiyorlar.bazıları subap ayarı olmadığını söylüyor bazıları subap ayarı olduğunu söyledi hatta toyota kitabında bile subap ayarı yapıldığına dair kısmı gösterdi bana.kayseri aksoy yetkili servisini aradım 150 tl ücret karşılığında sübap ayarı yapabileceklerini söylediler sonkar servisini aradığımda ise vvti motorda subap ayarı olmadığını söylüyor.:)komik..son olarak vtec motorda subap ayarı belli kilometrelerde yetkili servislerce yapılırken vvti motorlarda böyle birşey neden yok ben işin içinden cıkamadım:(:Ç
Bugün bende 2005 coralla ya test yaptırdım. 1.= 9,5 bar 2=10,5 bar 3=10,5 bar 4. = 9,5 bar çıktı. Sizce sübaplar yanmış mı ?
Neredeyse 3 te 1 kayıp var gibi görünüyor. Lakin ölçümü başka bir yerde yeniden yaptırın bence, belki alette kalibrasyon hatası olabilir. Ayrıca bir sorun var mı acaçta?