0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok net anlaşılmıyor yinede fikirlerimi belirteyim;Arabanın marş basması biraz nazlı akünüz ne durumda?Marş endüvisi geç yerine geliyor olabilir. Bu durumdada araba çalışmasına ragmen marş dişlisi volantta takılı kalabiliyor.Tabii bunlar görmeden sadece fikrimizi belirtmek oluyor.
ilk çalıştığında vınlama sesi geliyor. motor ısınmış halde iken ses yok.Ahmet Bey; dediğiniz gibi volantta takılı kalma durumu söz konusu gibi.
Ahmet bey,aracımın garantisi bitmedi(iki hafta var)toyota bu iş için benden para istermi?
Kullanım sonucu olan eskimeler garantiye girmez.İsterse normaldir buda kullanım ile alakalı bir sorun balatanın bitmesi gibi.Ama bazen servisler sürekli müşterilerine insiyatif kullanıyorlar.
teşekkürler cevabınız için.size bi sorum daha olacak son iki aydır vites değiştirirken silkeleme yapmaya başladı ,acaba baskı balatada bitiyormu?
Araç MMT mi manuelmi diyecek idim vaz geçtim.Çünkü MMTler sadece 1,8 Elegant olarak TRye satılmış idi.Aracın km bilgileri nasıl.Debriyaj testi yaparak durumunu anlamakta basit.Debriyaja basın.Sag ayak topugu ile frene sag ayak parmagı ile gaza basın. 1. vitese arın3500/4000 devirde motor çalışırken debriyajı pati çekmek ister gibi bırakın.Motor aniden stop ederse durum iyi.Ama 2/3 saniyede stop ederse durum kötü.Bu testide sık yapmanızı tavsiye etmem zararlı olabilir.
Demek PATİ bu şekilde çekiliyor İnanın hiç bilmiyordum, baya zor bir hareketmiş. Bu işelmi yaparken önde yaya yada araç yada bir çarpılabilecek birşey olmamasına dikkat edilmeli dimi?
Ahmet bey dik bi yokuşta aracı stop edip vitesteyken salsak anlaşılmazmı?
Kısmen evet.Ama yokuş çook dik olmalı.
Sesi duydum olası ihtimaller şarj dinamosu bilyası,klima kasnak bilyası veya v kayışı sesi rulmanlardan biri boşluk yapmış ilk marşta ses yapıyor olabilir,steteskop ile dinleyip net yerini bulabilir usta.