ben corolla d4d comford sahibiyim. daha öncedende 99 corolla kulandım 2-2,5 yıl. araçtan o kadar memnundum ki satmadık şu an babamda, o kullanıyor. marka olarak toyotadan memnundum ama son corollada bazı olmaması gereken, ufak tefek aksaklıklar var. ön camın iki yanındaki tavan direklerinin, iç kısım plastik kaplamasının tıkırtı sesi yolda huzurunu kaçırıyor insanın. serviste göğsü söküp onarıyorlarmış diye duydum ama 40500 ytl verip aldığım aracımın göğsünü dağıttırmaktansa o sesi çekerim diye düşünüyorum. şu an benim altığım ay olan haziran 2008 e göre fiyatlarda muazzam düşüş yaptılar. bu indirimden sonra benim hevesim kaçtı açıkçası. 40500 ytl nerede 38250 nere... 2250 ytl uçtu havaya. bizim günahımız neydi anlamadım. aracın değerini düşürüp önceden alanları maddi zarara uğratmanın ne alemi vardı. baştan o fiyattan satamazlarmıydı anlamadım. bu olay beni bu marakadan soğutmadı desem yalan olur. anlayacağınız şu aralar bu aracı satın almak için en uygun vakit ve kampanyadır bence. aracı almadan yine bir indirim gelir mi diye sorun, benim gibi yanmayın derim. bunun dışında corolla estetik olarak emsallerine göre en yakışıklı araçtır bence

hatta bu kasayı ilk defa gören arkadaşlarım (boyut ve üstün estetiğine hayran kalmalarından) avensisimi yenilemişler diye sordulardı

yeni corolla olduğunu anlayınca şu an ki avensisten çok daha estetik ve ekileyici göründüğünü söylediler. benim fikrim tabi ama renault megan, vw golf, opel astra gibi emsallerine göre üstün bir duruşu var. aracı almadan öncede öyle düşünüyordum, benim aracım diye demiyorum yanlış anlaşılmasın

öyle düşünmeseydim almazdım malumunuz

verilen paralar az paralar değil bence çok iyi araştırıp seçimini yap derim. bu arada corolla alacaksan bütceni zorlayıp alaşım jant ve daha bir çok özelliği barındıran elegantını al derim. jant kapakları gözüne batmaya başlayınca, emin ol elegantını almanın sizin için daha karlı ve doğru bir seçim olduğunu anlayacaksınız. sırf jant aksesuar olarak 1250 ytl civarında ve istesende birebir orjinal elegent jantını satın alma şansınız yok. tabi takımına 5500 ytl veririm ben demiyorsanız. çünkü elegent jantının 1 adedi 1300 ytl civarıdır. servisten yedek parça olarak temin edilebiliyor sadece. aksesuar olarak satışı mevcut değildir, servise sorabilirsiniz... karar vermeden vw opel vb. bayileride dolaşmanızı tavsiye ederim