0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu olay sadece kazin bir ayağı. Daha nelerden yiyoruz bu kazıkları. Aslina bakarsaniz araba falan binmeyeceksiniz. Bakalim ne oluyor.
O zamanda yılda 10000 km yapmayana vergi çıkar emin ol Araç muayenesinde de kontrol ederler
Arkadaşlar bugün birkaç tane haber sitesinde ''dizel araç alacaklara can alıcı uyarı'' başlığı altında bir prof.un görüşlerinden bahsedilmiş işin en bomba kısmı ise son paragrafta şöyle bir cümlenin olması ''Türkiye de yıllık 16-17 milyon ton motorin, 3.5 milyon ton da benzin kullanılıyor. Şimdi 17 milyon ton motorine göre ham petrol rafine edildiğinde 17 milyon ton benzin üretmiş oluyorsunuz. Çünkü ham petrol rafine edildiği zaman, eşit miktarda benzin ve motorin üretilir. Bu veriler dikkate alındığında 13,5 milyon ton benzin fazlalık olduğu gibi bunu da maliyetinin altında yurt dışına ihraç ediyoruz'' demiş....sen vatandaşına maliyetin bilmem kaç katından sat daha sonrada alınmayanı da maliyetin altında ihraç ediyoruz...yani dökeriz de yine size yedirtmeyiz olmuş..Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2013, 17:54:2047 kez okunmuş hiç cevap verilmemiş sinirden mi acaba kimse cevap vermedi
Bunla ilgili bir çalışma vardı yanlış hatırlamıyor isem .Ülkemizde malum benzin tüketimi hayli düşük olduğundan fazla kalan benzini saklayacak rafinelerde yer kalmamış yurt dışına litresi1-1,5 liradan satılıyormuş diye duymuştum .Ben de o zaman ya arkadaş madem dışarı o fiyatta veriliyor bize 2,5 dan satsınlar yemin ederim lpg li araç kullanan kalmaz millet rahat rahat biner demiştim .Ama üzerinden yaklaşık 1 yıl kadar zaman geçti değişen bir şey olmadı
Bu zaten bilinen bi konu. Daha öncede gündeme gelmişti, bugüne kadar değişen hiç birşey olmadı.