0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi hayırlı olsun. İş resmiyete bindi. Ama ehliyetler değişecek
hadi hayırlı olsun saç ektirirsem kökleri senden almalı hay maşallah
kimlik numaranı karala kardeşim art niyetli birinin eline geçerse falan başın ağrır ...Mesaj Birleştirildi: Aralık 12, 2013, 15:37:10bu arada kazasız belasız sürüşler
Konu başlığını ilk gördüğümde herhalde İlke telefonu aldı dedim. Ama ehliyeti almış. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun abicim. Umarım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde aracını kullanabilirsin. Ehliyeti de aldın ve genç olduğun için söylüyorum, lütfen aşırız hızdan ve diğer araçları tehlikeye sokacak hareketlerden uzak tutalım ve araca bindiğim anda ilk önce emniyet kemerini takmayı ihmal etmeyelim. Kazasız sürüşler demeyeceğim çünkü bu insanın doğasında vardır, olacaktır illaki. Ama sana edeceğim en güzel dua, sana büyük zarar verecek herhangi bir kaza ile karşılaşmaman dileğiyle...
kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun eh vakti gelmişti.
İlke hayırlı olsun , artık rahatlıkla trafiğe çıkabilirsin.
hayırlı olsun ilk ehliyeti alırken duyduğum heyecanı hatırladım
Hayırlı olsun İlke, artık bilinçli ve çevreye örnek olan bir sürücü olacağından eminim. Bu arada tarihin yanına mı ehliyet sınıfını yazmışlar? Öyle ise onun yeri altta yok mu zaten?
Hayırlı uğurlu olsun.... 7 saatte alınan ehliyetten pek hayır gelmez Kazasız belasız hayırlı sürüşler