Gönderen Konu: Auris Otomatik Cam Kaldırma Modülü  (Okunma sayısı 3403 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Auris Otomatik Cam Kaldırma Modülü
« : Aralık 12, 2013, 14:50:12 »
Merhabalar arkadaşlar aracıma otomatik cam kaldırma modülü bağlatmak istiyorum ancak aracıma uygun bulamadım.Aranızda bunu bağlayan varmı bir elektrikçim klasik modüllerin olmayacağı aracın sinyalli çalıştığını söylemişti.Aracına yapan yaptıran yada alan varmı.Yada elektrik konusunda uzman arkadaşlar nasıl olacağını anlatabilirmi ?

Saygılarımla.

Toyota Club Türkiye

Auris Otomatik Cam Kaldırma Modülü
« : Aralık 12, 2013, 14:50:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Auris Otomatik Cam Kaldırma Modülü
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2014, 11:40:49 »
Kimse takmadımı yada görmedimi  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2014, 12:07:10 »
Servislerde henüz yok. Orjinal olarak tabi.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2014, 15:56:36 »
Kimse takmadımı yada görmedimi  :)

bu tarz yaklaşımdan ziyada bu şekilde aurisi olan abim yada kardeşim varmı acaba deyip forumda arama yaptınız mı?

orjinal konusu sıkıntı ...

kaldığınız yerde bizim elektrikçi tavsiye etmemiz sıkıntı..

marka olarak cenmaks gibi universal markaların bayilerinde taktırabilirsiniz. Yada ebay gibi sitelerden uyumlu cihaz alabilrsiniz.

Elektriksel olarak tarif etsem yapabilrmisiniz?

Aracınız garantili olsa gerek .. olabilecek bi durumda garati dışı kalıyorsunuz. Bunu göze aldınız mı ?

Hadi tarif ettim aracın kapı plastiğini hiç söktünüz mü?

konu açıp millete saydırması kolay ama iş başa düşünce ortada kimse yok..

kolay gelsin..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2014, 14:48:55 »
bu tarz yaklaşımdan ziyada bu şekilde aurisi olan abim yada kardeşim varmı acaba deyip forumda arama yaptınız mı?

orjinal konusu sıkıntı ...

kaldığınız yerde bizim elektrikçi tavsiye etmemiz sıkıntı..

marka olarak cenmaks gibi universal markaların bayilerinde taktırabilirsiniz. Yada ebay gibi sitelerden uyumlu cihaz alabilrsiniz.

Elektriksel olarak tarif etsem yapabilrmisiniz?

Aracınız garantili olsa gerek .. olabilecek bi durumda garati dışı kalıyorsunuz. Bunu göze aldınız mı ?

Hadi tarif ettim aracın kapı plastiğini hiç söktünüz mü?

konu açıp millete saydırması kolay ama iş başa düşünce ortada kimse yok..

kolay gelsin..

Kusura bakmayın kerem bey;

Öncelikle yaklaşımınızı tamamen kaba ve art niyetli olarak algılıyorum.. Servislerde orjinal parçanın olmadığını biliyorum.Forumda dediğiniz gibi arama yaptım corollalara direk uyumlu modüller olmasına rağmen auris ile ilgili bunu aracına uygalayan yada uygulasa bile hangi marka modülü uyguladığı ile alakalı bilgi yok.Servis haricinde alınan bir parçanın araca uygulanmasından kaynaklı aracın garanti kapsamı dışında kalacağını sanırsam 6 yaşındaki çocukta bilebilir. Bizim amacımız burda sizin gibi yıkıcı değil yapıcı çözümler yada öneriler getirebilmek.Birisi çıkar ben şu markayı aracıma uygulattım uygulatmam sonucu şu şekilde çalışıyor yada çalışmıyor gibi insanların birbirine yardımcı olabileceği yada yönlendirebileceği bir konu oluşmasını düşünüyoruz.Sizden bana şu elektrikçi demenizi beklemiyorum ki desenizde belki gitmem kendi bildiğim bir ustam var iken. Mademki böyle bir uygulama yaptırmadınız bu konuya durup cevap yazmanız hatta cevabınızın konu ile alakası olmayıp sadece cevap olsun yada gövde gösterisi için ben bilgiliyim demek için hiç yazmayınız insanlara bu şekilde yol göstermek yerine sadece kendinizi yüceltmek yerine düşürüyorsunuz.

Amaç benim yada benzer kişilerin böyle bir arayış içindeyken bu konuya geldiklerinde kesin yada örnek cevaplar alabilmesidir..Boş konu oluşması değildir.

Kendimi ve konunun amacını açıkça ifade edebildiğimi düşünüyorum.
Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2014, 19:34:25 »
Kusura bakmayın kerem bey;

Öncelikle yaklaşımınızı tamamen kaba ve art niyetli olarak algılıyorum.. Servislerde orjinal parçanın olmadığını biliyorum.Forumda dediğiniz gibi arama yaptım corollalara direk uyumlu modüller olmasına rağmen auris ile ilgili bunu aracına uygalayan yada uygulasa bile hangi marka modülü uyguladığı ile alakalı bilgi yok.Servis haricinde alınan bir parçanın araca uygulanmasından kaynaklı aracın garanti kapsamı dışında kalacağını sanırsam 6 yaşındaki çocukta bilebilir. Bizim amacımız burda sizin gibi yıkıcı değil yapıcı çözümler yada öneriler getirebilmek.Birisi çıkar ben şu markayı aracıma uygulattım uygulatmam sonucu şu şekilde çalışıyor yada çalışmıyor gibi insanların birbirine yardımcı olabileceği yada yönlendirebileceği bir konu oluşmasını düşünüyoruz.Sizden bana şu elektrikçi demenizi beklemiyorum ki desenizde belki gitmem kendi bildiğim bir ustam var iken. Mademki böyle bir uygulama yaptırmadınız bu konuya durup cevap yazmanız hatta cevabınızın konu ile alakası olmayıp sadece cevap olsun yada gövde gösterisi için ben bilgiliyim demek için hiç yazmayınız insanlara bu şekilde yol göstermek yerine sadece kendinizi yüceltmek yerine düşürüyorsunuz.

Amaç benim yada benzer kişilerin böyle bir arayış içindeyken bu konuya geldiklerinde kesin yada örnek cevaplar alabilmesidir..Boş konu oluşması değildir.

Kendimi ve konunun amacını açıkça ifade edebildiğimi düşünüyorum.
Saygılarımla.

Emrah bey  size cevap yazmamdaki amaç kesinlikle gövde gösterisi gibi bir durum değildir yukarıda uzun uzadıya yazılmış bi sürü şey var hepsine cevap vermicem.Laf dalaşını sevmem.

Sizin deyiminizle yapıcı çözümlere gelirsek.. Araçta şöför kapısından geçen içinde 10 a yakın kablo bulunan demetten camların kablolarını bulup bağlantısdı yapılıyor.

Bu parçayı elektrikçide bağlatmakta fayda var,zira bağlanması kolay bi parça değil. Kapı pandizotunun sökülmesi ve tam yerine oturtulması bile ayrı bi iş..

Aracımda aşağıdaki modül takılı.
http://www.n11.com/cenmax-4lu-2li-5li-cam-kaldirma-kap-modul-P13998813

Bu tarz konular faydalı olmakla beraber bilinçsizce girilen işlerde cam motorlarının yanması , akünün bitmesi , sistemin çalışmaması, kısa devre gibi sonuçlar doğurabileceği için kendi kendimize yapmaktansa işin ehli birine yaptırmakta fayda var.

Forum içinde bire bir kırmızı kablo burdan giden kabloya takılacak, auriste böyle olacak diye ararsanız bulamazsınız ama

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=26452.20

bu konuda içerik ve şemalar mevcut.   Aranılan şeyin arama şekli deönemliymiş demekki..

Sizinki gibi olmasada ihtiyaç görür sonuçta corolla ve auris hemen hemen herşeyi aynı...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2014, 13:34:23 »
Emrah bey  size cevap yazmamdaki amaç kesinlikle gövde gösterisi gibi bir durum değildir yukarıda uzun uzadıya yazılmış bi sürü şey var hepsine cevap vermicem.Laf dalaşını sevmem.

Sizin deyiminizle yapıcı çözümlere gelirsek.. Araçta şöför kapısından geçen içinde 10 a yakın kablo bulunan demetten camların kablolarını bulup bağlantısdı yapılıyor.

Bu parçayı elektrikçide bağlatmakta fayda var,zira bağlanması kolay bi parça değil. Kapı pandizotunun sökülmesi ve tam yerine oturtulması bile ayrı bi iş..

Aracımda aşağıdaki modül takılı.
http://www.n11.com/cenmax-4lu-2li-5li-cam-kaldirma-kap-modul-P13998813

Bu tarz konular faydalı olmakla beraber bilinçsizce girilen işlerde cam motorlarının yanması , akünün bitmesi , sistemin çalışmaması, kısa devre gibi sonuçlar doğurabileceği için kendi kendimize yapmaktansa işin ehli birine yaptırmakta fayda var.

Forum içinde bire bir kırmızı kablo burdan giden kabloya takılacak, auriste böyle olacak diye ararsanız bulamazsınız ama

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=26452.20

bu konuda içerik ve şemalar mevcut.   Aranılan şeyin arama şekli deönemliymiş demekki..

Sizinki gibi olmasada ihtiyaç görür sonuçta corolla ve auris hemen hemen herşeyi aynı...

Kerem bey ;

Cavabınız için teşekkür ederim.Öncelikle vakit ayırıp gerçekten konuya uygun birikiminizi aktardığınız için teşekkür ederim.Demek istediğimde aynen buydu..Kapı pandizotunun sökülmesi geri takılması gibi konular herkesin kendi kendine yapabileceği şeyler değil..Ha tabi yapmak isteyen kendide yapabilir sorun yok..Sizinde belirttiğiniz gibi doğru modül doğru uygulama ile bu işin olup olmayacağını öğrenmeye çalışıyoruz.Sayenizde şuanda linkini verdiğiniz ürünün aurise bir şekilde uygulanabileceğini ben belkide diğer auris kullanıcıları öğrenmiş oldu. Tabi şuan aurisi olup ve otomatik cam kaldırma uygulaması yaptırmış birinin yazması sizinkine göre daha sağlıklı olacaktır.Dediğiniz gibi amacım benimde kesinlikle polemik yaratmak değil.. Yapıcı çözüm öneriniz için herkes adına tekrar teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2014, 09:15:20 »
Arkadaşlar corolla. Ya uyan cam Modülü Auris içinde olurmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2022, 01:22:34 »
Üzerinden uzun zaman geçmiş bu konu için çözüm önerisi olan var mı. Kapıları kilitleyince camları otomatik kapatan  herhangi bir modül yada obd cihazı falan
Aracım Auris advance mds