Kusura bakmayın kerem bey;
Öncelikle yaklaşımınızı tamamen kaba ve art niyetli olarak algılıyorum.. Servislerde orjinal parçanın olmadığını biliyorum.Forumda dediğiniz gibi arama yaptım corollalara direk uyumlu modüller olmasına rağmen auris ile ilgili bunu aracına uygalayan yada uygulasa bile hangi marka modülü uyguladığı ile alakalı bilgi yok.Servis haricinde alınan bir parçanın araca uygulanmasından kaynaklı aracın garanti kapsamı dışında kalacağını sanırsam 6 yaşındaki çocukta bilebilir. Bizim amacımız burda sizin gibi yıkıcı değil yapıcı çözümler yada öneriler getirebilmek.Birisi çıkar ben şu markayı aracıma uygulattım uygulatmam sonucu şu şekilde çalışıyor yada çalışmıyor gibi insanların birbirine yardımcı olabileceği yada yönlendirebileceği bir konu oluşmasını düşünüyoruz.Sizden bana şu elektrikçi demenizi beklemiyorum ki desenizde belki gitmem kendi bildiğim bir ustam var iken. Mademki böyle bir uygulama yaptırmadınız bu konuya durup cevap yazmanız hatta cevabınızın konu ile alakası olmayıp sadece cevap olsun yada gövde gösterisi için ben bilgiliyim demek için hiç yazmayınız insanlara bu şekilde yol göstermek yerine sadece kendinizi yüceltmek yerine düşürüyorsunuz.
Amaç benim yada benzer kişilerin böyle bir arayış içindeyken bu konuya geldiklerinde kesin yada örnek cevaplar alabilmesidir..Boş konu oluşması değildir.
Kendimi ve konunun amacını açıkça ifade edebildiğimi düşünüyorum.
Saygılarımla.
Emrah bey size cevap yazmamdaki amaç kesinlikle gövde gösterisi gibi bir durum değildir yukarıda uzun uzadıya yazılmış bi sürü şey var hepsine cevap vermicem.Laf dalaşını sevmem.
Sizin deyiminizle yapıcı çözümlere gelirsek.. Araçta şöför kapısından geçen içinde 10 a yakın kablo bulunan demetten camların kablolarını bulup bağlantısdı yapılıyor.
Bu parçayı elektrikçide bağlatmakta fayda var,zira bağlanması kolay bi parça değil. Kapı pandizotunun sökülmesi ve tam yerine oturtulması bile ayrı bi iş..
Aracımda aşağıdaki modül takılı.
http://www.n11.com/cenmax-4lu-2li-5li-cam-kaldirma-kap-modul-P13998813Bu tarz konular faydalı olmakla beraber bilinçsizce girilen işlerde cam motorlarının yanması , akünün bitmesi , sistemin çalışmaması, kısa devre gibi sonuçlar doğurabileceği için kendi kendimize yapmaktansa işin ehli birine yaptırmakta fayda var.
Forum içinde bire bir kırmızı kablo burdan giden kabloya takılacak, auriste böyle olacak diye ararsanız bulamazsınız ama
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=26452.20bu konuda içerik ve şemalar mevcut. Aranılan şeyin arama şekli deönemliymiş demekki..
Sizinki gibi olmasada ihtiyaç görür sonuçta corolla ve auris hemen hemen herşeyi aynı...