Ben active modelini alacağım sırada katalogda olmayan birde touch modeli var dediler. Farkını sorunca da geri park kamerası ile touch ekranı var dediler. daha önce servise gittiğimde 2012 yılında falan kataloğunu görmüştüm ve navigasyon falan görünüyordu. touch &go falan yazmıyordu hiç bir yerinde. ama o zaman için 2000 tl fiyat çektiklerinde alternatif aramıştım ve konsola bire bir uyumlu aynı özelliklerde yan sanayi modellerin 850 civarında fiyatları olduğunu görmüştüm. Ama tabi taktıramadan dizele geçmem gerekti. Yeni aracımı alırken de böyle bir opsiyon görünce İyiymiş navigasyon lazım bir şey telefondan kullanmama gerek kalmayacak diyerek çelik jantlı versiyondan vazgeçtim. ben sürekli navigasyon dememe rağmen bir Allah'ın kulu da demedi ki yok öyle bir şey.
sonra navigasyon tuşuna bastığımda gördüm ki araçta navigasyon yok, gps altyapısı da yok muhtemelen. Touch2 ile ilgili aramalarımda touch2 & go diye bir şeye de rastlamadım. Açıkçası tüm bunları sonradan öğrendim. Şimdi dışarıdan en iyisini 1500 tl ye alabileceğim bir şeye (çelik jantları toyotodan almaya kalksam 2000 tl isterler herhalde, birde gps modülü gelirseki geleceği belli değil corolla için 1850 tl olacağını söylediler) 3850 tl vermiş olmak keriz yerine konmaktan başka bir şey değildir.