Gönderen Konu: Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi  (Okunma sayısı 1886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1.4 D-4D M/M Dizel
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« : Aralık 12, 2013, 11:50:53 »
 Arkadaşlar araçta bulunan multimedia sisteminde map/navigasyon tuşu var hepiniz biliyorsunuzdur. Servisi defalarca aramama rağmen  navigasyon yükleme ile ilgili sonuç alamadım. Bu navigasyon şimdi eylülden sonra çıkan araçlarda (advance navigation v.s) fiyat farkıyla satılıyor.Acaba bizde arabadaki sistemi yenidenmi satın  alıcaz öyleyse ilk çıktığında arabayı almamız kerizlik mi oldu anlayamadım. Arkadaşlar bu konu hakkında duyumu olan olursa lütfen paylaşalım iyi günler...

Toyota Club Türkiye

Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« : Aralık 12, 2013, 11:50:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Touch&Go map navigasyon multimedia sistemi
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2013, 12:00:52 »
Kerizlik değil aslında toyota corollayı sunarken navigasyonun hemen sunulmayacağını ilerki zaman diliminde fiyat farkıyla sunulacağını belirtmişti siz aracınızı alırken bu farkı ödemediniz şuanda navigasyon seçeneği var almak isteyen parasını veripde alıyor yani olayın kerizlikle alakası yok eğer aracınıza &go özelliğide istiyorsanız extra ücretini vererek sahip olabilirbilirsiniz ancak yanlış anlamayın fiyat politikasında herkez ile hemfikirim 2500 tl den bahsedilen farklar vardı bu bence çok.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 1050
  • Model Yılı: '13
  • 12 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2013, 13:10:05 »
Ben active modelini alacağım sırada katalogda olmayan birde touch modeli var dediler. Farkını sorunca da geri park kamerası ile touch ekranı var dediler. daha önce servise gittiğimde 2012 yılında falan kataloğunu görmüştüm ve navigasyon falan görünüyordu. touch &go falan yazmıyordu hiç bir yerinde. ama o zaman için 2000 tl fiyat çektiklerinde alternatif aramıştım ve konsola bire bir uyumlu aynı özelliklerde yan sanayi modellerin 850 civarında fiyatları olduğunu görmüştüm. Ama tabi taktıramadan dizele geçmem gerekti. Yeni aracımı alırken de böyle bir opsiyon görünce İyiymiş navigasyon lazım bir şey telefondan kullanmama gerek kalmayacak diyerek çelik jantlı versiyondan vazgeçtim. ben sürekli navigasyon dememe rağmen bir Allah'ın kulu da demedi ki yok öyle bir şey.
sonra navigasyon tuşuna bastığımda gördüm ki araçta navigasyon yok, gps altyapısı da yok muhtemelen. Touch2 ile ilgili aramalarımda touch2 & go diye bir şeye de rastlamadım. Açıkçası tüm bunları sonradan öğrendim. Şimdi dışarıdan en iyisini 1500 tl ye alabileceğim bir şeye (çelik jantları toyotodan almaya kalksam 2000 tl isterler herhalde, birde gps modülü gelirseki geleceği belli değil corolla için 1850 tl olacağını söylediler) 3850 tl vermiş olmak keriz yerine konmaktan başka bir şey değildir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2013, 13:42:52 »
Arkadaşlar araçta bulunan multimedia sisteminde map/navigasyon tuşu var hepiniz biliyorsunuzdur. Servisi defalarca aramama rağmen  navigasyon yükleme ile ilgili sonuç alamadım. Bu navigasyon şimdi eylülden sonra çıkan araçlarda (advance navigation v.s) fiyat farkıyla satılıyor.Acaba bizde arabadaki sistemi yenidenmi satın  alıcaz öyleyse ilk çıktığında arabayı almamız kerizlik mi oldu anlayamadım. Arkadaşlar bu konu hakkında duyumu olan olursa lütfen paylaşalım iyi günler...

kerizlikle bir ilgisi yok bence neticede navigasyon olan araçalr ona göre fiyatlandıırlıp satılıyor...ben dun arayıp sordum auris için navigasyon 1550 tl dediler..bu rakam bana çok geldi şimdilik almayı düşünmüyorum ileride rakam düşer aşağıya diye düşnüüyorum o aman alırım yoksa bu para vermek bana mantıksız geliyor...