Güle güle iyi günlerde kullanın.araç hakkındaki yorumlarınızı ve mahsuru yoksa kaça malolduğunuda paylaşabilirmisiniz . 
Aracımı sıfır aldım, 38.500 TL'ye aldım.
İlaveten 260 TL (Şirket karşıladı) trafik sigortası ve 1450 TL kasko ödemesi yaptım.
Yıllık vergisi 827 TL
Araçta daha 40-50 km yaptığım için çok fazla yorum yapamayacağım.
İlk bakışta araç yüksek olduğu için bir hava katıyor. İç donanım olarak çok fazla beklentisi olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir ama benim için yeterli. Güvenlik paketindeki tek eksiklik 2 adet hava yastığı olması.
ESP + ASR gibi donanımların olması da ayrı bir güvenlik.
Araçta Renault motoru var. 1.5 DCI dizel bir araç ve 17-18 KRŞ yaktığını ifade etmektedirler.
Arka ve Ön tarafta oturanlar aracın genişliğinden memnun. Buna ilaveten 320 lt bagaj hacmiyle sınıfının en büyük bagajı var.
Aracın dizel olması ve 224 torka sahip olması aracın gücüne güç katıyor. ECOMODE ile kullandığımızda daha az yakıt ancak performans anlamında normaline göre düşüş yaşanması çok normal ancak bayaa güzel.
Bir efsane kasa kullanıcısı olarak ilk başta bu aracı yadırgasam da araç şuanki haliyle hoşuma gitti. Havalar düzelsin de otobana çıkayım o zaman daha ayrıntı vereceğim .
İkinci el satış gerçekleştirenlerle görüştüm, forumları çok karıştırdım ama bu araba için olumsuz görüş görmedim.
Ayrıntılarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Bence bu fiyata ideal diyebilirim. Özellikle güvenlik donanımına dikkat etmek gerek.
http://www.arabalar.gen.tr/dacia-sandero-stepway-1-5-dci-i1405.html