0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tekin abi bende 16 jant lastik almıştım yazın perfomans lastiği, saç jantlarımı atmamaıştım işyerinde depoda muhafaza ediyordum, bu sabah bende Bridgestone LM32 almaya gitmiştim ama kalmamış ve mecburen Lassa 185/60/15 lastik aldım Snoway Era PLUS modeli , 130x4 = 520TL ye bu işi hallettim benimde ses 70DB gözüküyor lastik üstündeki etiketlerde umarım bu lastik iyidir
Sağolasın Tekin abi , doğru düzgün testleride yokki lassanın heleki snoway era plus daha yeni çıkmış googla amcaya sordum varmıdır kullanan diye oda bilmiyorum dedi daha bunu alıp test edenve yorumlarını paylaşan hiçkimse yok sanırım
inşallah Ertan kar yağarsa deneriz ben lastik aldım karlar eridi
abi benimkinin etiketinde 70 yaziyordu 2 kere kontrol ettim lastikcide bu aksam 50km yol yaptim yaz lastiklerimden baya sessiz
Yük endeksi faklı olabilir, muhakkak bir fark vardır, o nedenle seninki daha sessizdir veya bu siteye farklı işlenmiş olabilir, İçinde doğal kauçuk'un çok daha fazla olduğu kış lastikleri hem daha düşük sıcaklıklara dayanabiliyor hemde daha sessiz oluyorlar.
piyasada saç jant sıkıntısı var abi , çoğu kişi saç janta takıyor kar lastiklerini artık
Şimdi lastikçime sordum arkadaşlar,sizinle paylaşmak istiyorum..Benim araba için 205/55/16 ebatlarındaBridgestone RFT Kar lastiği varmış elinde, 1 kere kullanıp,bırakmışlar."0" gibi diyor arkadaşım..4 tanesini 400 TL sana veririm dedi, pazarlık yapmadık daha,en dersiniz arkadaşlar
Mesut senin verdiğin bilgi doğrudur, benim gösterdiğim sitede o lastik 88T olarak görünürken, yakıt tüketimine etkisi G olarak görünüyor, orada bir yanlışlık var.Bilgilendirme için teşekkürler.Doğrudur, Kış lastiği almaya karar verdim, sahibinden.com'a baktım, gördüm ve hemen aldım. Nasıl olsa lastik söküldüğünde, saklandığı yerde aynı hacmi kaplayacak, sök-tak ve balans işçilikleri yılda 2 seferden 5 yılda jantların parası kadar tutar diye düşündüm.