0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jant lastikler 2. elmi ? sıfır ise zaten takan adam balansını yapmıştır , hava basıncı yine 32 olacak , konforu kesinlikle alıp götürür aynı ebattan bende kullandım çok iyi biliyorum ama bende 4Cm yarış tipi spor değil Racing yay vardı epey sert bi yaydı aracın çekişinde ve yakıtında hissedilmeyecek ufak bi artış olabilir
Lastikçi doğru demiş, 100-150km sonra gidip yaptırın balansını. Kendisine de tebriklerimizi iletin
hmm iyi valla uzun zamandır insanları kandırmayan birisini bulmak iyi bişey arabada o kadar km yapmadı zaten daha var demekki zamanı peki sizce balans hiç yapılmasa sorun olurmu çünkü dediğim gibi bi titreme hissetmedim araçta
Normalde olmaz ama lastik değişim ücretinin içinde olması lazım, ben olsam yine de gider yaptırırım. Arka lastiklerde hissedilmesi zor olabiliyor.
40 yanak lastik türkiye şartlarında kullanması zor oluyormu ? Yorumlarınızı, tavsiyenizi bekliyorum. Bende jant takacağım elimde 16" jant var fakat 17 olsa daha güzel olur yanaktan dolayı çekiniyorum.
Bende 17'' kullanıyorum yukarıdada yazılmış 32 hava basıyosun , bunun haricinde konfor ' dan biraz götürüyor tabiki ve son hızında düşme olur , bunun haricinde aracının rengine uymuş yakışmış yani jantlar güle güle kullan . balon yaptırmamaya dikkat et lastikleri
Abi jantların bana göre güzel değil ama sana güzel geliyorsa süperdir (Zevk meselesi: Ben mesela aynı jantın kenarları kırmızı şeritli olanını seviyorum )
ilke bqska hic jant bulamadim desem inanirmisin ? 16 jantlarda model pek yok , zaten bu yaz degistiricem sanirim
teşekkur ederim konfordan biraz ödün vercez artık yapcak bisey yok balon yaptırmamaya dikkat et derken neydenn bahsediyosunuz acaba biraz açabilirmisiniz rica etsem
eskisine göre biraz daha dikkatli kullanın artık çukurlara mümkün olduğu kadar düşmemeye , bilmediğiniz yolda gazlamamaya dikkat edin yanak ölçüsü düşük olduğu sert derin bi çukura düştüğünüz zaman lastik yapısını bozacak şekilde şişiklik meydana gelir yanaklarında yani balon yapar.
Mesut abi hatlar karıştı sanırım Ben oğuzhan abiye söyledim fikrimi