0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracıma ses sistemi yaptırmanın vakti geldi. bass koymayacağım. her hafta kırıkkaleye gidip geldiğim için bagaj gerekiyor bir nevi taşımacılık yaptığımdan dolayı benim düşüncem ön kapılara hoparlör arkaya 2 oval ve bir anfi. sorum şu olacak bu projeye para yatırmaya değer mi? değerse ne önerirsiniz?
Şu kısacık ömürde keyif alınacak herşeye şartlar elveriyorsa para yatırılmalı. Aracı 3-5 sene daha kullanacaksanız neden olmasın kanaatimce.
La olum senin neyine ses sistemi sonuçta güllü dinliyon Saka bi yana hemem yetkili bi abi çağırıyorum sana
3-5 sene daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. şu ana kadar bende duran araba 1 sene durdu. şimdilik memnunum aracımdan 30.000 km daha yapmadan satmam nerden baksan 1 senesi var. satarken sökerim yeni aracıma takarım neden bunla gönderiyimki
Her yeni aracta ses sistemi daha iyi oluyor. Alacağınız sistemi yeni araca takmak istemeyebilirsiniz.
bence paranı için rahat ede ede yatırabilirsin ses sistemine. hatta yapmışken kaliteli bi sistem kurmalı. satarken sökersin sıkıntı değil.
Geçen hafta aldığım Toyota Corolla'ma önceki aracımdan kalan 2 X 1000 boofer ve 2 x 400w pıonerr , 2000w anfimi yerleştirmeyi düşündüm. İşi yapacak arkadaşla konuştuğumda bana söylediği aracın orjinal kolonları zaten yeterince ses veriyor dedi ki gerçekten de orjnal hoparlörler cok iyi.Yapacaksan benim gibi bagaja bi 1000 lik boofer ve arkasına da bi anfi bağlat. Orjinal teybe güclendirici bağlayarak bu işi azami 500 - 550 tl gibi bi miktara bağlayabilirsin. Ben şuan sadece 1000 lik bagaj boofer attım ve gerçekten tatmin edici. Gene de sen bilirsin.
Seç bence İnfinity mid takımı al ilk önce bi de güzel amfi ama ileriye dönük olsun yani ileride bi mid takımını daha kaldırabilsin ya da bass'ı.İnfinity'i al sonra bana dua et.