Gönderen Konu: Ses Sistemi  (Okunma sayısı 1983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ses Sistemi
« : Aralık 11, 2013, 11:58:15 »
aracıma ses sistemi yaptırmanın vakti geldi. bass koymayacağım. her hafta kırıkkaleye gidip geldiğim için bagaj gerekiyor bir nevi taşımacılık yaptığımdan dolayı :) benim düşüncem ön kapılara hoparlör arkaya 2 oval ve bir anfi. sorum şu olacak bu projeye para yatırmaya değer mi? değerse ne önerirsiniz?
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

Ses Sistemi
« : Aralık 11, 2013, 11:58:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: Ses Sistemi
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2013, 12:30:32 »
aracıma ses sistemi yaptırmanın vakti geldi. bass koymayacağım. her hafta kırıkkaleye gidip geldiğim için bagaj gerekiyor bir nevi taşımacılık yaptığımdan dolayı :) benim düşüncem ön kapılara hoparlör arkaya 2 oval ve bir anfi. sorum şu olacak bu projeye para yatırmaya değer mi? değerse ne önerirsiniz?

Şu kısacık ömürde keyif alınacak herşeye şartlar elveriyorsa para yatırılmalı. Aracı 3-5 sene daha kullanacaksanız neden olmasın kanaatimce.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2013, 12:33:11 »
Şu kısacık ömürde keyif alınacak herşeye şartlar elveriyorsa para yatırılmalı. Aracı 3-5 sene daha kullanacaksanız neden olmasın kanaatimce.
3-5 sene daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. şu ana kadar bende duran araba 1 sene durdu. şimdilik memnunum aracımdan 30.000 km daha yapmadan satmam nerden baksan 1 senesi var. satarken sökerim yeni aracıma takarım neden bunla gönderiyimki
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2013, 12:43:05 »
La olum senin neyine ses sistemi sonuçta güllü dinliyon :islik: :islik: :rofl:

Saka bi yana hemem yetkili bi abi çağırıyorum sana ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2013, 12:45:06 »

sırf onun yaptırıyorum a kapısından girdiğimde b kapısındakiler de duysun güllüyü :D
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 84000
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 11, 2013, 12:50:06 »
3-5 sene daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. şu ana kadar bende duran araba 1 sene durdu. şimdilik memnunum aracımdan 30.000 km daha yapmadan satmam nerden baksan 1 senesi var. satarken sökerim yeni aracıma takarım neden bunla gönderiyimki

Her yeni aracta ses sistemi daha iyi oluyor. Alacağınız sistemi yeni araca takmak istemeyebilirsiniz.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 11, 2013, 13:01:49 »
Her yeni aracta ses sistemi daha iyi oluyor. Alacağınız sistemi yeni araca takmak istemeyebilirsiniz.
en kötü elimde durur ileride birgün lazım olur ya da sadece anfiyi kullanırım yeni aldığım araçta
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 11, 2013, 13:04:11 »
bence paranı için rahat ede ede yatırabilirsin ses sistemine. hatta yapmışken kaliteli bi sistem kurmalı. satarken sökersin sıkıntı değil.
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 11, 2013, 13:07:39 »
bence paranı için rahat ede ede yatırabilirsin ses sistemine. hatta yapmışken kaliteli bi sistem kurmalı. satarken sökersin sıkıntı değil.
aslında bass takmayı o kadar çok istiyorum ki her hafta kırıkkaleye gidip gelirken arabam 5 kişi oluyor valizler felan bagaj tamamen dolu oluyor artık bunlarla iidare edicez
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 11, 2013, 14:57:40 »
Seçkin dinlediğin tarz ahmet abinin dediği ise woofer bağlamana gerek yok :)

öne 16cm
arkaya oval hoparlör koyduğunda zaten ovallerinde biraz bass hissettirecektir. 4 kanal çok güçlü olmayan bir amfi yeterli olacaktır. Müziğin berrak sesini dinlemek istiyorsan biraz paraya kıymen gerekebilir :) . Ben marka tavsiyesi etmiyorum, ben sadece pioneer efsane modellerini dinliyorum çünkü :) . O yüzden bi müzik seti satan dükkana gidip seslerini dinleyerek alabilirsin.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 11, 2013, 16:41:41 »
hertz esk165 kullandım çok memnunum. Tavsiye ederim. Yeni serileri çıkmış olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2013, 19:44:53 »
Geçen media marktta kenwood hoşuma gitti 2 kapıya 2 oval  bi de anfi 500 civarı mal oluyor. Dinlediğim tarza gelince severim güllüyü ama her tarz dinlerim :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Aşk üç kelime : To-Yo-Ta
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 9 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 12, 2013, 23:43:27 »
Geçen hafta aldığım Toyota Corolla'ma önceki aracımdan kalan 2 X 1000 boofer   ve 2 x 400w pıonerr  , 2000w anfimi yerleştirmeyi düşündüm. İşi yapacak arkadaşla konuştuğumda bana söylediği aracın orjinal kolonları zaten yeterince ses veriyor dedi ki gerçekten de orjnal hoparlörler cok iyi.

Yapacaksan benim gibi bagaja bi 1000 lik boofer ve arkasına da bi anfi bağlat. Orjinal teybe güclendirici bağlayarak bu işi azami 500 - 550 tl gibi bi miktara bağlayabilirsin.

Ben şuan sadece 1000 lik bagaj boofer attım ve gerçekten tatmin edici. Gene de sen bilirsin.
Çiçeği burnunda Toyota sahibi
-- 15 Toyota Corolla 1.33 Life
-- 06 Toyota Corolla 1.6 VVT-I --
--93 Opel Vectra GT 2.0 Dohc 156 Hp --

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 12, 2013, 23:46:56 »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :zombi2: :zombi2:

Seç bence İnfinity mid takımı al ilk önce bi de güzel amfi ama ileriye dönük olsun yani ileride bi mid takımını daha kaldırabilsin ya da bass'ı.

İnfinity'i al sonra bana dua et. ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 13, 2013, 12:00:01 »
Geçen hafta aldığım Toyota Corolla'ma önceki aracımdan kalan 2 X 1000 boofer   ve 2 x 400w pıonerr  , 2000w anfimi yerleştirmeyi düşündüm. İşi yapacak arkadaşla konuştuğumda bana söylediği aracın orjinal kolonları zaten yeterince ses veriyor dedi ki gerçekten de orjnal hoparlörler cok iyi.

Yapacaksan benim gibi bagaja bi 1000 lik boofer ve arkasına da bi anfi bağlat. Orjinal teybe güclendirici bağlayarak bu işi azami 500 - 550 tl gibi bi miktara bağlayabilirsin.

Ben şuan sadece 1000 lik bagaj boofer attım ve gerçekten tatmin edici. Gene de sen bilirsin.
bass takabilsem bass anfi takar devam ederim takamadığım için böyle bişey yapıyorum

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :zombi2: :zombi2:

Seç bence İnfinity mid takımı al ilk önce bi de güzel amfi ama ileriye dönük olsun yani ileride bi mid takımını daha kaldırabilsin ya da bass'ı.

İnfinity'i al sonra bana dua et. ;)
baktım ve mantıklı geldi ama hangisinden alcaz?
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Aşk üç kelime : To-Yo-Ta
  • Kilometre: 4000
  • Model Yılı: '15
  • 9 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2013, 14:40:36 »
O zaman arkadaşın da dediği gibi 2 tane mid koy sana fazlasıyla yeter.
Çiçeği burnunda Toyota sahibi
-- 15 Toyota Corolla 1.33 Life
-- 06 Toyota Corolla 1.6 VVT-I --
--93 Opel Vectra GT 2.0 Dohc 156 Hp --