0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslinda köpük komple zararli ama kışın mecburi kaliniyor.Ben kremle yikama yaptiriyorum aracin kaportasina ve temizlikte büyük önem taşıyor. Ama genelde kendim yikarim kullandigim urunlerin kalitesine kesinlikle onem veririm.Şampuanim SonaxBezler Meguiars ve ToyotaMikrofiber sunger Sonax
sünger var sünger var. biz orjinal saf sünger kullanıyorduk eskiden. gözenekli bir şekli vardı ama uzun zamandır piyasada görmedim. sponge bob'a benziyordu.
Sercan abi sünger zararlı demiş hakkı abi bende sonaxta mikrofiber süngerle yıkatıyorum ama sorun olur mu?
Sünger kullanmayın son çareniz olsun ( kardeşim süngerdemi çiziyo arabayı ! ) derseniz evet çizer çünkü süngerin gözenekleri tüm maddeleri içine çeker , kullanacaksanızda mümkün olduğu kadar iyi bi ön durulama yapın yüzeyde çamur , kalıntı vs kalmasın ve kullanımı yıkama eldivenine göre zordur , peluş bol tüylü yıkama eldivenleri tercih ediniz kaliteli markaların ürününü en iyi eldivene vereceğiniz para 30 tl sünger gibi 5 - 10 yıkamadan sonra ağzı yüzü kaymaz
benim bahsettiğim sünger resimdekine benziyordu. tabi bu kadar kalitesiz değildi fakat araç yıkamak için özel olarak saf süngerden elde edilmişti. birkaç defa ben de araç yıkarken kullanmıştım, kesinlikle çizmesi mümkün değil. ne yazık ki aracımızı satıp corolla'yı alırken bagajda unutmuştuk bir daha da öyle sünger bulamadık.