0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emeğine sağlık maşallah
oooh valla iyi dimi öyle :kotu: Eline emeğine sağlık... Bende 1yıl meguiars bayiliği işlettim Hakkı özledim valla o günleri cilasız arabaya nasıl biniyorlar diyordumda biniliyormuş elde imkan varken konuşmak kolay oluyormuş
Hakki bey valla masallah.aracinizin onceki 2 sahibini de taniyorum.arac sonunda beklenen ilgiyi goruyor sayenizde
Hakkı ben de ANKARA dayım bir ara geleyim birde benim arabaya el atalım başkan sen bu işi iyi biliyorsun
detailing garage ile ilişiğimi kestim 1 hafta kadar oluyo , bugün yıkattırmak zorunda kaldım bi yıkamacıda daha doğrusu aldım kendim yıkadım , adamlar içeride sıcakta oturdu ben yıkadım şaşkın şaşkın bakıyolardı aynen abi artık kendi imkanlarımızı yaratacaz ben kendime bi yıkama eldiveni , şampuan , kurulama bezi , bide kaliteli bi wax alcam biraz durumumu düzelttikten sonra
Hahahah yahu sorma böyle durumlarda adamlar bakıyor tabanca tutuşumuzdan bile belli oluyor zaten hamurda birşeyler olduğu pekte müdahele etmek istemiyorum insan işine karışılmasından hoşlanmıyor ama beğenmeyincede mecbur kalıyor insan Aynen bizde aracı borçla aldık her kuruş önemli bugünlerde nisan gibi inşallah bende ufaktan bi karcher ile birlikte gerekli ekipmanı tedarik edeceğim inşalalh...
yaza doğru yıkama setlerimizi ve araç üzerindeki gözle görülür sonuçlarımızı fotoğraflıyoruz o zaman abi
Evet aracinizi komsumuzdan enistem icin(erman o.)aldim.ilk sahibi olan komsumuz toyota calisaniydi.biz aldigimizda sadece sag tarafta boya vardi.ama kondusyon olarak iiyi durumdaydi.araciniz tekrar hayirli olsun
Araç gayet güzel . Kötü araba yoktur, bakımsız araba vardır