0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusura bakmayın resim yüklemek için uğraşıyordum o yuzden cevap yazamadım..aslında benımde ılk tercıhım ekranı değiştırmek panelım çok temız çünkü.resımde 11 derece dış dereceyı görüyoruz fakat klımayı açınca görüntü netlığını kaybedıyor rakamların yarısı var yarısı yok buda görüntü kırlılığı verıyo tabıı istanbulda hangı bölgede çıkmacılara bakmam lazım veya bu işi yapan elektronıkçı nerde var....
ilkecim aslında lcd bulsam lehim atarım elimden gelir bu tip işler fakat lcd,yı nerde nasıl buluruz sorun orda kartalda bulamazsın dıyorsun bakıcaz artık nasıl olucak
selçuk bey çok teşekkür ederım ilke arkadaşım bır yer tavsıyesınde bulundu oraya baktıktan sonra çıkmacıları dolaşıcam dediğiniz gibi kartı arızalı lcd sağlam bulursam çok iyi olucak aslında..dün gece sahıbınden sitesınde çıkmacıda komple panel buldum fakat fıyatı çok pahalı geldı bana 600tl..bu paraları verene kadar varsın kalsın böle kırık dursun alışıyoruz kırık cama selçuk bey bulursanız bana msj yoluyla dönersenız memnun olurum saolun hepınız ilgi alakanızdan ötürü
ertan bey öndeki camı buldum tatktım resımdeki cam sağlam.. camın altındakı lcd kırık sorun olan malesef o
onu denıycem (ilke arslan)da bazı tavsıyelerde bulundu karaköye gıdıp bakıcam sökücem ekranı artık bulabılırsem bulucam.ekranı sökmedım söktüğüm zaman resımlerını eklerım ertan bakarsın hocam ozaman.selçuk beyde her ekran olmaz dıyor karakter açısından ama karaköye bakıcam olmadı çıkmacıları dolaşıcam olmadı tekrar arabaya gerı takıcam öle devam