0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aisin taktırmanız iyi olmuş. Bu arada 122bine kadar dayanmış gayet iyi.
Corolla için 122 bin düşük bir km re bence .İyi kullanımda 150-160 hatta 200 bin gören araçlar duydum.Ama tabi çok dur kalk yapan bir trafikte ve de ful şehir içi kullanılan bir araçta daha kısa km re gider o ayrı bir durum
sizce 550 tl ye özel bir serviste mi 1000 tl ye serviste mi baskı balata değiştirmeliyim?
herhalde aisin i ben alacağım gibi çünkü adamda parça yok gibiydi. telefonda ise aisin var 350 tl valeo var 250 tl set fiyatı dedi.... buna birde yağ ve taşlama fiyatı mı olacak? bundan başka sürpriz masraf çıkar mı? bu arada bu değişiklikten sonra geri vitese geçerken ve bazen 1. vitese geçerken zorlama kalmaz değil mi
Orjinal parça kullanırsa ve işçilikte iyi olursa sorun olmaz. Taşlama vs ye gerek yok, aisin marka öneririm kesinlikle. Yağ olarakta mobilin 75w90 tam sentetik yağı var ondan alacaksınız 1 litrelik kutularda satılır, 2 adet almanız lazım 80 lira civarı tutar, ortalama 150 lirada işçilik alıyorlar, baskı balatada http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/454/Toyota-Corolla-Dizel-D4D-Debriyaj-Seti buraya sorabilirsiniz bende buradan almıştım, sıkıntı yaşamıyorum. 350+80+150 lira dersek 580 lira gibi masrafınız olur.