Arkadaşlar araç düz yolda giderken gaza basınca devir saati boşa çıkıp duruyordu ve geri geri gelmek istediğimde az bişey zorlayınca çok koku ve duman çıkarıyordu arada sırada.
Baskı balata değişimi yaptırdım 400 tl malzeme 150 tl işçilik. tuttu. Aisin diye orjinal üzerindekinin aynısı olan ürün kullanıldı. Şuan bir sıkıntı yok.
122.000 km de değişti ilk baskısı.
Baskı balatadan sonra arabaya kullanma konforu geldi.
Hayırlı olsun eminim debriyaj pedalı oldukça rahatlamıştır.
Aisin taktırmanız iyi olmuş. Bu arada 122bine kadar dayanmış gayet iyi.
Aisin taktırmanız iyi olmuş. Bu arada 122bine kadar dayanmış gayet iyi.
Tamircide maşşallah dedi zaten:)
Corolla için 122 bin düşük bir km re bence .İyi kullanımda 150-160 hatta 200 bin gören araçlar duydum.Ama tabi çok dur kalk yapan bir trafikte ve de ful şehir içi kullanılan bir araçta daha kısa km re gider o ayrı bir durum
şuan arabam 158.000 km de. 1. viteste kalkarken titreme yapıyor bazen. baskı balatadan dediler. Kırşehirde Toyota yetkili servis yok.Kayseri aksoy u aradaım görmeyince bişey denmez, ama baskı balata parça fiyatı 700-750 ve işçilik yaklaşık 200-300 toplam 1100 tlyi bulur dediler. kayseri de özel servisi aradım, kaliteli parça aysin mi ne 350 tl işçilik 200 tl dediler. Kırşehir benim şehrim ama ustalardan çok çekiyorum. adamlar benzin filtresi değiştirmek çin arabayı kaldırıyor indiriyor altına yatıyo bulamıyor ve "buna filtre koymamışlar" diyor

))
Corolla için 122 bin düşük bir km re bence .İyi kullanımda 150-160 hatta 200 bin gören araçlar duydum.Ama tabi çok dur kalk yapan bir trafikte ve de ful şehir içi kullanılan bir araçta daha kısa km re gider o ayrı bir durum
Araç genelde şehirler arası yol yaptı 120. 000 km nin 80 000 ni şehirler arası yolculuk. Dur kalk ise istanbul trafiği malüm.
sizce 550 tl ye özel bir serviste mi 1000 tl ye serviste mi baskı balata değiştirmeliyim?
sizce 550 tl ye özel bir serviste mi 1000 tl ye serviste mi baskı balata değiştirmeliyim?
Orjinal aisin kullanılırsa dışarıda değiştirmek daha avantajlı olur. 2 defa değişim yaparsınız o paraya.
herhalde aisin i ben alacağım gibi çünkü adamda parça yok gibiydi. telefonda ise aisin var 350 tl valeo var 250 tl set fiyatı dedi.... buna birde yağ ve taşlama fiyatı mı olacak? bundan başka sürpriz masraf çıkar mı? bu arada bu değişiklikten sonra geri vitese geçerken ve bazen 1. vitese geçerken zorlama kalmaz değil mi
herhalde aisin i ben alacağım gibi çünkü adamda parça yok gibiydi. telefonda ise aisin var 350 tl valeo var 250 tl set fiyatı dedi.... buna birde yağ ve taşlama fiyatı mı olacak? bundan başka sürpriz masraf çıkar mı? bu arada bu değişiklikten sonra geri vitese geçerken ve bazen 1. vitese geçerken zorlama kalmaz değil mi
Orjinal parça kullanırsa ve işçilikte iyi olursa sorun olmaz. Taşlama vs ye gerek yok, aisin marka öneririm kesinlikle. Yağ olarakta mobilin 75w90 tam sentetik yağı var ondan alacaksınız 1 litrelik kutularda satılır, 2 adet almanız lazım 80 lira civarı tutar, ortalama 150 lirada işçilik alıyorlar, baskı balatada
http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/454/Toyota-Corolla-Dizel-D4D-Debriyaj-Seti buraya sorabilirsiniz bende buradan almıştım, sıkıntı yaşamıyorum. 350+80+150 lira dersek 580 lira gibi masrafınız olur.
Actirmisken senkromecleri kontrol ettirin ve bilyalari dgistirin bir daha indirtmezsiniz sanzimani Ertan abinin dedigi gibi 75w90 sanziman yagini da koyduktan sonra yolunuz acik olsun sikintisiz 150.000 km daha binersiniz.
Orjinal parça kullanırsa ve işçilikte iyi olursa sorun olmaz. Taşlama vs ye gerek yok, aisin marka öneririm kesinlikle. Yağ olarakta mobilin 75w90 tam sentetik yağı var ondan alacaksınız 1 litrelik kutularda satılır, 2 adet almanız lazım 80 lira civarı tutar, ortalama 150 lirada işçilik alıyorlar, baskı balatada http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/454/Toyota-Corolla-Dizel-D4D-Debriyaj-Seti buraya sorabilirsiniz bende buradan almıştım, sıkıntı yaşamıyorum. 350+80+150 lira dersek 580 lira gibi masrafınız olur.
eşekkür ederim. dikkat edeceğim inşallah iyi usta olsun diye Kırşehir i bırakıp kayseriye gideceğim... bakalım ne olacak...