0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap için teşekkürler ama usta problem yok diyor arka tekerlerde biraz sürtme var ama normal diyor adam ama başka arabalar akarken bende akma yok fren yapıyo gibi neyse bir daha gidiyim
Bence başka bir ustaya daha gösterin, el freni ayarınız sıkı olabilir onuda kontrol ettirmek lazım. Disk değişince ayar yapılıyor doğal olarak, yapılırken fazla gerilmiş olabilir.
Diskleri kaça aldınız, bende benzer sorunu yaşadım TRW balata alarak çözüm, ama diskleri tornalattım ama tekrar sararmaya başladı, disk almak lazım, ben deki 2006 dizel ama servis benzin linin balatasını takmış, benzinli dizel disk ayrımı varmıdırMesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2013, 21:40:33Mesaj Birleştirildi: Aralık 07, 2013, 21:41:22Diskler yalpalama yapıyorda,
Orjinal serviste dğiştirdim 1 hafta önce arka disk +arka balata söküm takım işçilik yaklaşık 735 tl gibi idi yanılmıyorsam çünkü devirdaim ,vb şeyleride değiştirmiştim.
offf fiyata bak.devirdaim ne kadar bilmem ama disk 150 balatada 100 lira en fazla.trw marka.
Devirdaim bir kere su kaçırmış damlama ile ne olur ne olmaz önemlidir diye değiştirdim işçilik dahil 500 tl tuttu ama eskisini aldım Allah kullanmak nasip etmesin yinede...