Gönderen Konu: Birkaç küçük modifiye hakkında bana yardım edermisiniz?  (Okunma sayısı 1368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
selamın aleyküm  arkadaşlar. Resimdeki corollama bir kaç küçük modifiye yapmak istiyorumda aklıma takılan birkaç soru var;
1-Arka stopları geri vites lambası hariç kırmızıya boyayacağım yani turuncu sinyalleri kırmızı yapmak istiyorum trafik polisi sorun çıkarırmı?
2-Sağ-sol çamurluktaki küçük turuncu lambaları şeffaf yapacağım ve ön taraftaki turncu sinyalleride şeffaf yapmak istiyorum. İst. 'da bildiğiniz parçacı varmı bu konu hakkında
3-Arkadaki totota amblemine kırmızı zemini nasıl yapıyorsunuz?
4-Ön ızgaradaki amblemi kaldırmak ve krom görünümlü bir ızgara yapmak istiyorum bildiğiniz bir yöntem yada yapan bir arkadaşımız varmı? anlatırsa sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Saygılar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Birkaç küçük modifiye hakkında bana yardım edermisiniz?
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2008, 15:32:00 »
1. sorunu cevaplayabilirim çünkü zamanım kısıtlı :)
kırmızıya boyamanı tasiye etmem.yapması daha zahmetli oluyor.Modifikasyon bölümünde bakarsan  stop filmi uygulaması diye ben yaptım.ve gayet güzel olduğuna inanıyorum.Sorun cıkarmı dersen.Polislerle hic bir sorun yaşamadım trafikte dolaşan bazı araçlarda yapılanların yanında benimki hic gibi birsey.gece naylarda muayeneye goturdum orda da sorun cıakrtmadılar.Yani pek bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 19, 2008, 03:14:33 »
bnde 1. sorunuza cvp vereyım.kırmızı transparan vınıller olur reklamcılarda bulursunuz alırsınız yeterlı bı mıktar cekersınız nereye ıstıyorsanız tammdır.reklamcıda cekebılır.
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 21, 2008, 11:07:06 »
Merhaba Ümit bey ön logo iptali hakkında bilgi vereyim. Öncelikle  sanayiden yeni bir tane ön panjur alacaksın 20 YTL den fazla verme. Daha sonra dekopaj ile ortadaki ızgarayı kesiceksin.daha sonra kestiğin yerlerdeki çapakları temizliyeceksin. Biraz polyester malzemesine ihtiyaç duyacaksın. Kestiğin ortadaki ızgaranın izlerini polyester ile yok edeceksin. Biraz kaba bir görüntü olabilir ilk başta polyester kendini çektikten sonra el zımparası ile düzeltme işlemini yapcaksın biraz uğraştırıcı olacaktır. Arka tarafında istediğin şekilde tel gerebilirsin. Ben arka tarfını komple kapattım. Radyatör havayı alt taraftanda alabiliyor. Daha sonra istediğin renge sprey boya ile boyaya bilirsin.
Tampon sinyallerini nasıl şefaf yaptığımı sormuştun. O çok basitt. Dikkatini çektiyse bazı bayan kuaförlerinin camları buzlu cam gibidir.Onu aynı arabaların camlarına çekilen filim gibi bir şefaf malzeme ile yapıyorlar ondan kullandım. Ama tavsiyem bulabiliyorsan şefaf sinyal satın alaman bu biraz uyduruk çözüm olduu da :D