0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bursada değilim anca pazartesi orda olucam,yarın teslim alınacak araç. Babam gidip alacak.eve gidince tabi kendim kontrol edicem uzuun uzun. Babama söyledim zaten boya testi yaptıracak her ihtimale karşı. Ben yinede telefonla kontrol ettiririm.66 ya aldık aracı,950 tl +2 yıl garanti ve boya koruma aldık .düz 67 oldu.aksesuar alacaktık fakat arabayı alınca maddi sıkışıklıktan dolayı ilerleyen aylara erteledik.fakat fiyatlar pahalı biraz
Şahsen düşünmüyorum ama patron ne yapar bilmiyorum ama oda garantiden çıkar korkusuyla şimdilik birşey yapmayacak gibi.
kaan bende 1,6 cvt benzınlı sürdüm onda yok.öncesindede 1,4 dizel mmt sürdüm onda var..1,8 avensis benıznlı modellerindeki cvt sanzumanda vites değiştirme kulagı yokk...Ama bayıde aşırmıs olmasınlar.hersey olabilir.Fabrıka fazladan takmıstır sizinkine .onlarda n yapacak bunu dıye almısşlardır.(sherlock holmes smile Yada sen sürdügün 1,4 dizel mmt vitesli değiştirme kulaklıklı arabayı 1,6 benzınlı sandın,yada yanında test surusunde aracı tanıtanın saflığı...yada araklamıslar