Ahmet ve Gökhan bey sorunuma göstermiş olduğunuz duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim uzun zamandır bakıyorum ancak bir fikir veren olmamıştı, hava filteresini tüp taktırdıktan sonra yeniledim. 15 ytl standart olarak satılanlardan, kutu içi olanlardan; baskı balata 73000 km değişti, araç şu an 90000 km de tüp de 87000 km de takıldı, tüpten önce her şey normal tüp normal sistem , tüple ilgili sorunlar yaşadım, fakat tüp şimdi iyi ayarlandı. benim aklıma acaba benzin enjektörleri uzun süreli kullanılmadığı için arıza mı yaptı yada başka bişi çünkü bir ara enjektör diplerinde hafif bir ıslaklık gördüm ama benzin mi yağmı başka bir şey mi bilmiyorum enjektör den sonra ecu değerlerinin bozulmuş olabileceği geliyor aklıma, birde acaba tüpü düzelteceğiz diye aracın sağı solu ile fazla mı oynadılar diye düşünüyüm bir ara düşük rölanti ve soğukken stop etme olayı vardı o zaman tüpcü karbonunu yükselttim dedi anlamadım bişey mekanik olarak araç bilgim sınırlı yinede bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini yazsınlar her fikir bir sonuca yaklaşmamızı sağlayacağını düşünüyorum.