fiyatı düşünüldüğünde çok uygun bir telefon. en ince telefon olduğu tam doğru değil huawei daha ince modeli var.
s3 s4 ile karşılaştırılması çok doğru değil bence sonuçta ciddi fiyat farkları var. İki araba modelinin dolu modeli ve boş modelini karşılaştırmak gibi birşey olacaktır. s4 ve gm boyut ve özellik olarak aynı görünebilir ama s4 malzeme kalitesi ve samsunga özgü yazılım ile farklılaşıyor. bu farklılık o kadar para edermi o sizin kararınızdır sonuçta.
Zaman zaman kampanyadan denk getirip ucuza temin ediliyor. ben arkadaşıma s4 eşine gm aldım. Aile işi gerginlik oluşturduk, Eşi telefonları sürekli yan yana getirip sen niye 2,5 kat daha fazla verdin buna diyip duruyor ) 2 tane daha almıştım, bir tanesini sattım, bir tanesi duruyor,. Bana şu anda kadar problem bildirmediler.
ilk seride bazı sıkıntılar olduğu çeşitli forumlarda geçiyor, elektronik de olan genel durum bu. çok titiz olanlar veya şanssız olanların başına gelen şeyler diye düşünüyorum. Zamınında Ideos x5 almışmış herkes şikayet ederken maşallah bende bir sıkıntı görmedim uzun süre kullanıp çok iyi fiyata da sattım.