0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar General Mobile Discovery cep telefonu kullanan var mı, özelikleri güzel ama kullan arkadşalardan yorum gelirse sevinirim
Ben kullanıyorum 1 aydır 16 gb olanını. Hiçbir sorunu yok müthiş telefon. Parasına göre tabi. Şikayetleri bende okudum ama yine de aldım 2 tane. Kız arkadaşıma ve kendime. Ne ölü piksel var ne kamerada pembeleşme. Hele ısınma hiç yok ilk defa duyuyorum. Aynı anda aynı oyunu oynadığımız S3 sahibi arkadaşın telefonu ateş gibi olurken discovery bariz ısınmamıştı. Yakın zamanda Galaxy S3 alan hatta S4 kullanan arkadaşlarım telefonu görünce bozuldular. Aynı özellikler bu fiyata.(S4 daha iyi ama fiyat açığı kapatıyor) Bu telefonu yapanlar samsungla dalga geçmişler bence. Tasarımı zaten çok güzel. Şu anda en ince android telefon sanırım.
Demekki size sanırım sağlam olan 2. seri denk gelmiş abi
Valla ben serisini falan bilmem doğrudur
Sorunsuz dediğin için
Bu telefon çıkalı nerdeyse 6 ay oldu. İlk gelenler sorunlu bile olsa piyasada kalmamıştır sanırım
Şu anda en ince android telefon sanırım.
Ben kullanmıyorum abi. Ama moderatörü olduğum android forumunda aldığım şikayetler şunlar. Bunlar eski serisinde vardı ama yeni serisi ne alemde bilmiyorum.Ekranda ölü pixel sorunu var.Batarya şişme sorunu var.Bataryanın çok ısınma sorunu var.Not: Yukarıda yazdığım gibi sadece eski serisi yani ilk serisinde var abi bu sorunlar yeni serisini bilmiyorum giderildimi.
Mesaj alınmıştır.
Haydaa ne oldu abi Acik acik yazmadim reklam yapmadim Hem sende biliyorsun forumumu
Hiçte nazımız geçmezmiş.Üzüldüm şimdi.Biliyorsun benimde yakından takip ettigim bir telefon.
Yorumlardan anladığım kadarıylı %90 herkes memnun ben alacağım galiba