Bizim okulda arkadaş sıfır almıştı çok iyi bildiğim bir araç çok kez kullandım ve bindim
Ses yalıtımı kötü
Malzemesi vasat ( bütün torpito üstü altı dahil taş gibi ortadaki kapaklı göz hemen kırılmıştı arkadaş hassa kullandığı halde serviste kapağa 200 küsür tl demişledi.)
Çok sert bir araç bütün takozlar vs. geçerken hissediyorsunuz (yüksek ve dar olduğu için virajlarda yanlara yatıp tehlike olmasın diye amortisörleri sert )
Fort fiesta modelinin şasesinin üzerine kurulmuş diye biliyorum
Artıları da var
Yanılmıyorsam 1050 kg mı neydı araba(ruhsatta öyle yazıyordu) o yuzden benzinde çok seriydi iyi kaçıyor du Tabi yakıtıda iyi tüketiyordu arkadaş tüp taktırdı bir türlü uyum sağlamadı stop edip duruyordu kırmızı ışıkta filan (tüpü takanın angutluğu diye düşünüyoruz) geçen sene 2008 civic otomatikle takas etti. OHH be traktörden arabaya geçtik dünya varmış diye seviniyor. sattığı vatandaşa stop etme sorununu söyledi vatandaş galeri olduğu için ucuza alma hevesiyle ben onu hallederim dedi amma elinde patladı araç üst kapagı sübabları filan (sattıktan 1 hafta sonra tamda müşteri deneme sürüşü yaparken) dağıtmış galeriye 2-3 bin mi ne masraf çıkarmış. Arkadaş ucuz atlattı anlayacağın. (Ha araç ta en ufak boya yoktu ve 75 bin km idi satarken )
Herhalde bu bilgiler sizin için yeterli olmuştur.