Gönderen Konu: 2006 1.6 Benzinli Ford Fusion Lux almayı düşünüyorum lutfen yardım edin ?  (Okunma sayısı 22471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Aracın negatıf ve pozıtıf ozellıklerı hakkında bılgısı olan, kullanmıs olan arkadaslar bıldıklerı hakkında bılgı verırse cok sevınırım. Şimdiden Tesekkur ederım. mesela yol tutusu nasıl ? kullaısı ? performansı ? servıslerı ? yıllık bakımı ? Ses yalıtımı ? Suspansıyonları ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Fusion'un özellikle benzinlisi çok tutulan bir model değil bildiğim kadarıyla. Ford forumlarından detaylı bir araştırma yapın bence 3. elini de düşünmek lazım gibi geliyor bana.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 202600
  • Model Yılı: '01
  • 17 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Kesinlikle alma.
Onun yerine 1.5 Dizel bir Accent Era alabilirisin.
Sandero Stepway 1.5 dCi alabilirisin.
10 kat daha mantıklı
2018 - ....... | 2001 Toyota Corolla 1.4 VVT-i Terra Special A.C.
2016 - 2017 | 1996 Renault 19 Europa 1.4 RN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
ses yalıtımı, performansı ve yakıt tüketimi açısından pek bir şey beklemeyin. bunun dışında yol tutuşu, bakım masrafları açısından güzel bir araçtır ama ekonomi kısmını düşünüyorsanız 1.6 tdci 90 hp versiyonlarına bir göz atın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Aracın negatıf ve pozıtıf ozellıklerı hakkında bılgısı olan, kullanmıs olan arkadaslar bıldıklerı hakkında bılgı verırse cok sevınırım. Şimdiden Tesekkur ederım. mesela yol tutusu nasıl ? kullaısı ? performansı ? servıslerı ? yıllık bakımı ? Ses yalıtımı ? Suspansıyonları ?
valla dayımlarda var.yıllardır kullanıyorlar memnunlar lpg de takmadılar daha araçları 30 bin civarı tertemiz ama yakıtından şikayetçiler.
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
sen çok yanlış gelmişin be hacı...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hangi konuda yanlis gelmisim anlamadim ;) ayrica ses konusu nasil cok mu rahatsiz edici performans konusu ise pek onemli drgil. Yakit durumu lpg de sehir ici ne kadae yakar. Ayrica maksimum 25 bin tl param var saglam parcasi ucuz km si dusuk degiseni olmayan vd cabuk satabilecrgim bi arac ariyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Eczaneye girip leblebi istemek gibi bi durum var ortada.
Eski uye olup tanidiklardan fikir almak makul. forf sitesine girip bilgi edinmek mantikli.
     Diger taraftan tiyota vw reno sitelerine girip acaba farkli bir yorum cikar mi diye bakmak ta makul.
Bana sorarsan fiat ve fort damgali arac alma derim.
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Bizim okulda arkadaş sıfır almıştı çok iyi bildiğim bir araç çok kez kullandım ve bindim
Ses yalıtımı kötü
Malzemesi vasat ( bütün torpito üstü altı dahil taş gibi ortadaki kapaklı göz hemen kırılmıştı arkadaş hassa kullandığı halde serviste kapağa 200 küsür tl demişledi.)
Çok sert bir araç bütün takozlar vs. geçerken hissediyorsunuz (yüksek ve dar olduğu için virajlarda yanlara yatıp tehlike olmasın diye amortisörleri sert )
Fort fiesta modelinin şasesinin üzerine kurulmuş diye biliyorum
Artıları da var
Yanılmıyorsam 1050 kg mı neydı araba(ruhsatta öyle yazıyordu) o yuzden benzinde çok seriydi iyi kaçıyor du Tabi yakıtıda iyi tüketiyordu arkadaş tüp taktırdı bir türlü uyum sağlamadı stop edip duruyordu kırmızı ışıkta filan (tüpü takanın angutluğu diye düşünüyoruz) geçen sene 2008 civic otomatikle takas etti. OHH be traktörden arabaya geçtik dünya varmış diye seviniyor. sattığı vatandaşa stop etme sorununu söyledi vatandaş galeri olduğu için ucuza alma hevesiyle ben onu hallederim dedi amma elinde patladı araç üst kapagı sübabları filan (sattıktan 1 hafta sonra tamda müşteri deneme sürüşü yaparken) dağıtmış galeriye 2-3 bin mi ne masraf çıkarmış. Arkadaş ucuz atlattı anlayacağın. (Ha araç ta en ufak boya yoktu ve 75 bin km idi satarken )
Herhalde bu bilgiler sizin için yeterli olmuştur. :)
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ben de bir ara niyetlendim arkadaşların dediği gibi at arabasına motor takmışlar araba diye satıyorlar dendi. Ustama da sordum hiç bulaşma sen takıntılısın binemezsin dedi pazarı da yok .Ha şu olabilir alacağınız araç çok düşük km re lidir masrafı felan yoktur.Fiyatı da piyasaya göre iyidir o zaman düşünülebilir .Onun yerine 1.4 benzinli fiesta deseni alın derdim çünkü ben aldım 6-7 ay bindim brc sıralı sistem vardı yemin ederim kokluyordu arba hem de hiç sorun çıkarmadı bana.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "