0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha dun konuatuk arkadasimla su saatten sonra araba alacak olursam sevmesem bile lpgli alicam demistim yine nasip degilmis.
Şom ağızlılar . Sakın dizel araba alacağım demeyin .
Arabaları artık otoparka koyup sevmek için alacağız..! Yazık la bize de bu kadar da sömürmek ne kadar doğru. Tamam cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz da , abartma artık şu vergiyi. Vergi alacaksan şirketlerin kaçırdığı vergileri , gider diye lüks araba alan şirketlere yumul bize değil ..................................
Hahaha :-D lpgden oncede dizel olsa yakit ibresi bu kadar cabuk dusmezdi dedim keske dizel olaydi demistim ama lpg icin cok icten istemistim :-D
+81Ercü mazot çok pahalı hic az yakmiyor abicim sakın almayın babangilede selam söyle, gozlerinden operim.
bu mudur yani??? davranışınız hiç hoş değil.
dizel alalım dicem ama dizelede emisyon co2 gaz salımı vs vergisi yükleyecekelrmiş analaşılan devlet büyüklerimiz siz arabaya binmeyin diyor ne yapacağız anlamıyorum yaaa
Oy vermeme dışında vatandaş olarak demokrasi çerçevesinde bir protesto organizasyonu yapan yokmu hemen katılırım valla...Ehliyettede aynı şey olmuştu çipli ehliyeti 110 küsür tl ye satacağız demişlerdi tepkiler çığ gibi artınca tamam maliyeti (10 küsür tlyi) verin yeter demişlerdi...Dolayısıyla böyle adaletsizce yapılan zamlara ortak tepki vermek lazım...Sadece ah vah edince değşen birşey olmuyor...(Mesela, forumda herkes bimere tepki mesajı yazsa adamlar vatandaşın bu zamma ne kadar tepkili olduğunu anlar)
Geriliminizi anlıyorum arkadaşlar ancak lütfen mesaj içerikleriniz medeniyetten uzaklaşmasın