Gönderen Konu: Orjinal motor kulağını nereden bulabilirim. (ae101 manuel 1.6 gli 1996 model)  (Okunma sayısı 6922 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Vurma hoplama sorunu nedeniyle götürdüğümde  arabanın motor takozlarını değiştirdiler. Yan sanayi parça taktılar,  bundan sonra arabada yoğun titreşim oluştu, 4 vitesde dahi şanzıman ötüyor, nereye götürdüysem düzeltemediler sadece motor kulaklarının orjinal olmaması nedeniyle böyle bir sorunun oluşacabileceğini söylüyorlar. Orjinal motor takozu veya cıkma bulabileceğim bir yer varmıdır... Arabaya binemiyorum ardık. Nefret ettirdi titreşim arabanın her yerinden cızıltı gelmeye başladı. Konuyu açmadan önce yaptığım aramada net bu konuya temas etmiş bir yazışma göremedim. yadımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Arabam, 1996 gli, manuel.

corolla 1996 gli

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
bulunduğunuz şehirdeki toyota çıkmacıları bu işe çözüm olabilir diye düşünüyorum, ama servisten de bir fiyat alın gene, çıkmacılar bazen uyanıklık yapmaya çalışabiliyor...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Bende servise neden sormadiginizi merak ediyorum acıkcası.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Oğuzhan Arkadaşım teşekkür ediyorum ama sersiste bin lira gibi bir fiyat istiyorlardı işçilik hariç ve ben bu na bu gün mecbur kaldım sipariş verdim, haftaya cumartesi gidip taktıracağım cevabın için teşekkür ediyorum..
corolla 1996 gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolumuz açık olsun Toyota'cılar!
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 244500
  • Model Yılı: '94
  • 43 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Benim araç da 1994 gli. benimkinin de sağ tarafta trigerin altındaki takozun değişmesi gerekiyor. Özel servis 300 tl olduğunu, yetkili serviste de aynı fiyattır dediler.
o gün için değiştiremedim.
titreme sorunu çıkaracaksa ben de orjinal taktırmaya karar verdim.
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın. Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini şaşırmayasın ... (Hz. Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Benim araç da 1994 gli. benimkinin de sağ tarafta trigerin altındaki takozun değişmesi gerekiyor. Özel servis 300 tl olduğunu, yetkili serviste de aynı fiyattır dediler.
o gün için değiştiremedim.
titreme sorunu çıkaracaksa ben de orjinal taktırmaya karar verdim.

Orjinal kullanmanızda fayda var. Daha uzun ömürlü olur uzun vadede kara geçersiniz.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.