0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deperli dostlar kısmetse 20 aralıkta kıbrıs ziyaretim oalcak eşime birlike nerelerde ne yeriz nereleri gezeblrizi? bilgisi fikri olan varmı?
st.hilarion kalesini tavsiye ederim kapalı marasa girme imkanınız varsa oralarıda gezin...
Kapali Maras malesef adi usdunde kapali bolge. Acik kalan kisminda da ilgi cekici bisey yok. Ama Palm Beach Otelin hemen kiyisindan ilerleyip cok az da olsa biseyler gorulebilir
harikasınız ya:)) kısaca kıbrısı gezin diyorsunuz:) hellim peynirinin kıbrısa ait olduğunu bilmiyordum,şeftali kebabını duymuştum bunları mutlaka deneyeceğim bahsettiğiniz yerleride mutlaka gezmeye çalışacağım (ız) eşimle bilirkte 15. yılın kutlamasınıda yavru vatanda çıakrtacağız inşallah:))) hepinize tekrar teşekkürler,adada üye dostlarımız varsa gitmişken tnaışmak isterim:)
bekleriz Seydi bey adamıza
inşallah:) yavru vatanda üye dostlarımızla tnaışmaktan onur duyarım:) kısmetse ayın 20 sinde merid park hotelde olacağım:)
Ufak bi hatırlatma yapayım Seydi bey aman trafiğe dikkat dümenler sağda, araçlar sağdan sola gelir
Askerde iken girmiştim.Hatta telden atlayıp sokaklarda gezmiştim.Hani uzaydan hastalık gelip insanların öldügü filmler vardır ya oynen öyle idi.Kat kat evler var iş yerleri var ama sokaklarda insan yok içime bi korku gelip geri döndüm.
Lefkoşada Beşparmakların altında Değirmenlik denen yerde yaptım kısa dönem askerliğimi. Komutanımızla özel izinle bir tur düzenleyip kapalımaraşı gezmiştik. Gerçekten garip ve ürpertici bir havası vardı.
sivillerin girmesi yasak anladığım kadarı ile
(( off yaaa sabahın bu saatin tüm gece uykusuz mesaideyken bu görüntüler içimi acıttı:( geliboluda yüzbinlerce şehidimizin olduğu yerde bir bardak çay bile içemezken kıbrısta bu görüntülerden sonra nasıl keif yapablirm:( canım acıdı hemde çok acıdı....teşekkür ederim iyiki bu lingi paylaştınız.sehitler ölmez vatan bölünmez (Kibris)