0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Bence yapmak istediğiniz programa yakın bir uygulama bulun vede o programın içeriğini mıncıklayın...
Hiç bir fikrim yok sırf bende öğrenmek için takip edeceğim Bende access 2013 yüklü ama
bende de 2007 var ama iş yerinde 2003 yüklü. zihniyet işte tüm cd usb girişleri kapalı hazır program var giriş yok ki kurayım pc ye
abi iş yerinde kullanmak üzere ifade alma programı yapmak istiyorum. daha önce bir arkadaş access ile yapmış ancak eski bilgiler içeriyor. bende kendim yapabilirim diye düşündüm. onun için bunu yazdım.daha basit programlar varsa tabi ki denemek isterim.
Kolay gelsin
ifade felam derken sakata geliriz alimallah
eyvallah kanka Mesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2013, 19:39:14görev gereği abi
aynı tarafta olduğumuz sürece sıkıntı yok dimi
Microsoft Access programı, veritabanı yaratma ve kullanma (sorgulama v.s.) yazılımıdır.Access ile program yapma değil de, veri girerek, tablo şeklinde görme olabilir. Aşağıdkai linkte bir çok türkçe anlatımlı video var.http://www.youtube.com/results?search_query=access+%C3%B6rnek
elindeki programları kendine email at sonra o girişleri kapalı bilgisayara indir ve oran kur.Sonra yaslan arkana çayını içi ohhhh misss