Masallah arac baya rahatlamis bende filtre var fakat henuz egsoz isine girmedim dusunmuyor degilim 1 aya kadar. Ama.size birsey soylemem gerek. Dynoda kaput acik olarak olcum yaptiginiz icin arac soguk hava cekiyor ve bu sefer dogal olaral hp ve tork artisi yasaniyor kaputu kapatip denemenizi tavsiye ederim cunku arac sicak cektikce hp ve tork dusuyor. Ama filtreye araya bir koruklu ek hortum koayllyup camurlyga dogru indirirseniz soguk havayla ciddi trpki farki olacaktir.
Ayrica arabanizin masallahi var kazasiz belasiz binin insallah 
teşekkür ederim dyno üzerinde kaput açık ölçümün hp tork artışına bi + sı yok aksine kaput kapalı fansız ölçüm yapıldığı zaman aracınızı kırabilirsiniz yükselen egt , yetersiz hava vs sebebler ile
Eline sağlık
Yapılan sadece emme ve egzost borularımı?
Elektronik birşey yapılmadı değilmi?
emme plastik standart , egsoz manifolddan itibaren düz boru çektik dediğim gibi elektronik olarak bu beyne müdahale edilemiyo ztn harici beyinle ms fln gibi üzerinde oynanabilir o zaman
Sormak istedigim birsey var alt devirlerde egsoz sistemini acmanizdan kaynakli dusukluk oldu mu ?
hayır düşüş yaşamadım hissedilir derecede egsoz çapı büyürse düşüş daha belirgin hissedilir bu tam ayarında oldu
Fena olmuş heee. Elinize sağlık. Abi birde araç lpgli sanırım manifoldun üzerinde enjektörleri var. Bu kadar yüklenmeyin lpgli araca bence 
evet araç lpg li , iyi ayar ve montaj yapıldıktan sonra herhangi bi sıkıntısı yok hatta benzinden farkıda yok dyno ölçümünde benzinden tek farkı lpg ' de biraz tork ' dan kaybediyoruz oda çok normal
Arifin manchester a attığı golü arıyordum nereye geldim!
Detailin garage sizin yada çok yakınınızın sanırım
youtube/defend Bütün videoları izledim ayaküstü
detailing garage ' da arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum

benzinli bir araçda sadece iki parça değişerek 8bg ve 13 tork alınmış anladığım kadarıylaa.. bu torku 200e tamamlama şansımız yokmu acaba..benim araştırdığım kadarıyla benzinlilerde böyle birşey olmuyor...eğer öyle bir şansımız varsa 1,6 132bg 160torkluk aurisi 200 tork yapmak isterdim...benim gibi isteyen çok kişi vardır diye tahmin ediyorum...
8 hp küçümsenecek bi rakam değil evet her benzinli araçtan bu iki işlemle bu gücü almak mümkün değil , ama 3zz-fe yani kullandığımız 1.6 vvt-i motor ztn verimli bi motor fabrikanın ürettiğini biz biraz daha tolere ediyoruz diyelim

örnek olarak k20 motor ' dan yani cıvıc typer ve s2000 lerde kullanılan motorda sadece port polish işlemi ile ( emme , kapak , boğaz ) 7 hp alınabiliyo
dediğim gibi motor yapısı ve kondisyonu ile alakalı bi durum aynı işlemi x20xev b kasa vectra veya f kasa astraya yapın - 5 hp kaybedersiniz