0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Paylaşım için teşekkürler. Ben az çekmiyorum bunlardan . Özellikle yazın yazlığa gitmek istememin tek nedenidir sivrisinek .
Benim bulunduğum ortamda genelde çevremdekiler rahat ediyor.
Androıd te sivrisinek kovucu uygulaması var. İşe yarıyor mu acaba? deneyen varmı?
Aynen abi .
Sivrilerin kan grubu B olanlara karşı daha egilimli oldugunu gördüm.Bi ortamda 20 kişi vardık sadece 1 kişi B kana sahipti sivriler hep onda idi başkalarına hiç dokunmadılar.
Bu ilginçmiş işte. Yazın komik oluyor bazen. Tablet takalım diyorum, gerek yok, sivrisinek yok ki diyorlar genelde. Bir de bana sorun... Bunun ile ilgili değişik yaklaşımlar var Ahmet, vücut ısısı gibi, sanırım tam çözülmüş bir mekanizma değil henüz insanoğlu tarafından.
Abi tablette bir yere kadar . Benim denemediğim , yapmadığım kalmadı maalesef daha sinekleri tam olarak etkisiz hale getirecek bir şey bulamadım .
Aslında çok basit bir şey var ancak her yerde olmuyor ne yazıkki. Tezek yakınca bir tane uçan canlı kalmıyor ortalıkta, tabi bu durumdada koku oluyor biraz ama ne yapalım eşeği süren misali Eğer açık alandaysak ve tezek olmuyorsa bir çay tabağının altına peçeteyi biraz kolonya ile ıslatıp üstüne kahve düküp yakarsanız yine benzer etkiyi görürsünüz.