0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5.1 - 5.2 LT tüketime ne zaman ulaşabilirim acaba...şuan 6.5 falan gösteriyo...daha motor yeni tabi....vites topuzu gerçekten berbat değiştirmeyi düşünüyorum....sustalı anahtar konusu da yıpratıcı....devir saati yerine SHİFT ile kullanım acaba tam devir sağlamıyor olabilir mi...?
merhabalar, ben de yaris 1.0 almak için Bursa- Çavdarlı bayisi ile görüştüm. Ancak peşin ödeyecek olmama rağmen 31.250 den fazla düşmüyor ve park sensörü vs. gibi bir çok kişinin hediye olarak aldığı şeyleri ücreti karşılığında vermeyi teklif ediyorlar. sitesinde kampanya duyurusunda yariste 1750 ye varan indirimler yazıyor bunu söylediğimde de o 1.33 ler içindir diyorlar ancak böyle bir model belirtilmemiş. Sizce uygun mu ? Aralık ayına göre çok az değil mi bu indirim?
Ben de yeni aldım. 160 kmdeyim. Memnunum ancak birkaç günde gördüğüm bazı şeyleri yazmam gerek. - Arka silecek yetersiz bir alanı siliyor. #1.derece önemli- Bagaj kapağı kolay kapanmıyor. #1.derece önemli- Cam açma düğmeleri ışıksız, karanlıkta bulunmuyor.- Hareket edince kapılar otomatik kilitlenmiyor. - Vites topuzu çirkin, cop gibi duruyor. - Usb girişi kapalı torpido gözünde. - Yan aynaların görüşü iyi ancak sürtünme riski var, çıkıntısı fazla.