Arkadaşlar Merhaba;
Resimleri upload ettim. bir kaç resim, çok iyi olmasada iidare edebilir. Yol tutuş ile ilgili şunları belirteyim;
1.Arabayı aldığım gün İzmir Manisa yolunda denem sürüşü yaptım, 120-130 civarı hızlarda arabanın sağa sola yatmaması çok
güzel, sanki bir şeyler arabanın arkasını yere basıyormuş gbi bir his var.
2. 500 ytl paraya (ki ben serviste ve orginal taktırdım) sürüş keyfimin bu kadar değişeceğini hiç düşünmedim. Bir daga yeni araba alırsam ilk yaptıracağım iş.
3.Fren sistemi biliyorsunuzki arabanın sert frenajında araba salınıma giridiği için ABS devreye giriyordu, şu an bu konu söz konusu değil. araba daha bir stabil yol alıp durdurabiliyorsunuz.
4. Arabada hızlı şerit değiştirmeyi seviyorum, yan bariyerlere yapışacak korkum kalmadı.
5.Forumlarda okuduğum konforum gitti tıkırtı artı gibi konular muhakkak var, ancak eşim şu an 8 aylık hamile ve rahatsızlığı olmadı (en azında şimdilik:)).
6. Arabanın arkadan duruşu Corolladan Audi A3 e döndü (ki çok sevdiğim bir modeldir.) uygun fiyata bu tadı alabiliyosunuz.
7. Şirkette aynı arabadan bir arkadaşımda var MMT sol modeli hatcback onunla test sürüşü yaptık. Sadece güneli sürüş için bile yaptırsak olur dedi. Haklı olarak.Onada alacağız.

8.Arka koltuk 3 kişi, ve bagajda 2 valiz ile yol yaptım, izmirde bu ara doğalgaz ve metro kazıları var sürtme ses vuruntu hiç bir şe şimdilik yok. içiniz rahat olsun.
9.orginal parça, orginal işçilik ve 3 yıl extra garanti de cabası.
10. ....ve daha aklıma gelmeyen tüm güzellilkler...