0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakim hemenEdit: Hicam app store mu android mi? Androidde bulamadım sanirim? Logo vs gorsel paylasirmisjniz
Tam ben yazarken Mahmut Bey paylaşmış sayfayı. Mutlaka deneyin derim ben. Bildiğim kadarıyla apple dada oynanıyor.
isteyene apk verebilirim bilginiz olsun.
Tesekkürler ikinizede aynen mahmut benim 2hafta sonra çok önemli sınavlarım var bi an tereddütte kaldım yahuu
Dediğim gibi şimdilik yüklemek istemiyorum bahçeye git gel çok yapıyorum ama daha sonra deneyeceğim . Gerçi bahçeye gitsem de bütün gün yine sanal alemdeyim .
Abi 7/24 onlinesin musteri hizmetleri gibi
Aöf ile birlikte oluyor bizim sınavlarda ama ingilizce ögretmenligi bolümü kardeşim geçme notuda 70 anasını satayım isyeaaaaaaaaaannn
Note 2 sağolsun . Ekran o kadar büyük ki çoğu zaman tapatalk yerine tarayıcıdan giriyorum foruma . Birde mesaj yazacaksam hiç üşenmiyorum pc den girmişim gibi yazıyorum . Babam bir gün kafama monte edecek . Ok abi . Şimdiden başarılar . Hakkımızda hayırlısı olsun .
Benim babam telefonu elimde her gordugunde bir bakisi oluyor var ya Bu arada benim telefona "tesbih" ismi takmis Benim telefon tapada bile donuyor bazen tarayiciyi soylemeye gerek yok Bu arada sinavlarda basarilar dilerim Ahmet abi sanada basarilar
Kardeşim teşekkürler . Sen bana birde şans dile.