Gönderen Konu: sunroof yardım  (Okunma sayısı 1385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
sunroof yardım
« : Eylül 12, 2008, 23:17:11 »
arkadaşlar corolla hb alıcam ama sunroof olmasını isiyorum fakat pek nadir var normal alsam ve sonradan taktırsak sorun yaşarmıyım ve orjinali gibi olurmu.tabi serviste yaptırdığımızı düşünrüsek
yine toyota inadına corolla

Toyota Club Türkiye

sunroof yardım
« : Eylül 12, 2008, 23:17:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: sunroof yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2008, 23:02:08 »
Serviste tuzlu olur ama kaliteli olur mu bilemem. Fakat benim duyduğum sonradan tavan kesilerek yapılan sunroofların su aldığını ve tavan döşemesini mahfettiğini duymuştum. İkinci el alırken de sunroofu varsa orjinal mi diye soruyorlar bu dikaktimi çekti. İyi araştırıp yaptırmak gerekir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2008, 08:03:27 »
  Selam.
 Corolla'da Türkiye'de bulunan araçalrdan bildiğim kadarı ile sadece 2007 Corolla Hb. in üst modellerinde Sunroof mevcut. Sonradan taktırmayı ise bence düşünmeyin. Sunroof için forumda araştırma yapabilirsiniz. Bu konu daha önce detaylı olarak incelenmişti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2008, 01:27:45 »
             Dostum sunrooflu araba alacaksan orjinal yapılmış fabrika çıkışında üzerinde olandan al. sonradan yaptırmaya falan kalkma çünkü su alma vs. problemler falan doğar. Benim kendi aracımda var. aracım 99 corolla luna orjinal olduğundan dolayı cam kenarından su alsa bile tahliye borusundan kendisi atıyor sonradan takılan sunroof bu şekilde kesinlikle olmaz. Sana tavsiyem fabrika çıkışı olsun.
1999 corolla luna lifttback

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Ekim 17, 2008, 02:37:24 »
bndede  2003 corollada sunroof var... hiç bi sorun yasamadım ses tıkırtı yada su sızıntısı gibi . . . fabrika harici düşünme bile