Anket

C Segmenti HB. Karşılaştırması

Auris
72 (25.5%)
Civic Hb.
33 (11.7%)
Golf
65 (23%)
Leon
35 (12.4%)
i30
7 (2.5%)
Ceed
2 (0.7%)
Astra
18 (6.4%)
İmpreza
14 (5%)
307
1 (0.4%)
C4
5 (1.8%)
Focus Hb.
30 (10.6%)

Toplam Oy Verenler: 111

Gönderen Konu: HB. Karşılaştırma  (Okunma sayısı 16806 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: HB. Karşılaştırma
« Yanıtla #40 : Haziran 17, 2009, 14:27:19 »
Aurise leon kasası

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 17, 2009, 14:27:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 17, 2009, 14:42:56 »
Aurise leon kasası
aurise leon kasası, tsı motor, civicin süspansiyon sistemi, golfünde torpidosunu alırsak tadından yenmez :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 17, 2009, 20:28:22 »
benim bahsettiğim bu kasaları değil golfün eski kasaları
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 18, 2009, 14:48:23 »
bence aurisin motor seçenekleri biraz daha yükselirse bu segmentte kök söktürür
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2009, 16:40:46 »
bence aurisin motor seçenekleri biraz daha yükselirse bu segmentte kök söktürür
Toyotanın kaybettiği nokta motor seçeneği azlığı ve bazı ses problemleri zaten (bana göre)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #45 : Haziran 19, 2009, 12:52:30 »
alman-japon karşılaştırması değil de, audi araç ne? tutup da a6 ile corolla karşılaştırmıyorsun inşallah :D audi ve vwnin de modelini söylesen daha güzel olurdu
babamda a6 bende corolla var  tabiki a6 la karşılaştıramayız :D annemde polo var onla karşılaştırıorum ben :D audi de ise a3 le karşılaştırıyorum :D benim söylediklerim golf te de anlaşılıyor zaten...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Haziran 19, 2009, 13:02:27 »
arkadaşımda bir önceki kasa golf 1.6 var, otomatik vites, iğrenç motor sesi alıyor içeriye, çok rahatsız oldum..başka bir arkadaşımda focus var, hava filtresi de var, o da otomatik vites o da abartı ses alıyor içeriye hatta uzun yolda kafam patladı sesten, focusu olan arkadaşım babasının 1.6 jettasıyla geldi, yine otomatik vites, yüksek devirde içeriye çok abartı ses alıyordu ciddi rahatsız ediyor o da..şimdiye kadar bir tek a3 1.4t vardı içeriye ses almayan, çok çok ciddi yalıtım var araçta, yüksek hızda, yüksek devirde vs çok az ses giriyor içeriye..1.16dan da az giriyor..bence corolladan çok şey bekliyoruz biz, bu saydığım arabalar benim 2009 corolla kadar hatta bazıları daha çok motor sesi alıyor içeri..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #47 : Haziran 19, 2009, 13:07:37 »
vallahi bilmiorum ben toyotayı şehir içinde seviyorum atak olmasından dolayı... polo nun iç dizaynını adam gibi yapsalar bide motorunu 1.6 ya çıkarsalar vazgeçmem valla vitesi sadece yuvaya doğru it kendiliğindne geçiyor resmen corolla da ise resmen savaş veriyorum vites kutusuyla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Haziran 19, 2009, 13:25:28 »
vallahi bilmiorum ben toyotayı şehir içinde seviyorum atak olmasından dolayı... polo nun iç dizaynını adam gibi yapsalar bide motorunu 1.6 ya çıkarsalar vazgeçmem valla vitesi sadece yuvaya doğru it kendiliğindne geçiyor resmen corolla da ise resmen savaş veriyorum vites kutusuyla
vites kutunda sorun vardır hikmetcan, polo kullandım kemikli bir yapısı var, corollanın vitesleri çok daha yumuşak poloya göre, hatta babamın astrayı kullanırken ciddi anlamda savaşıyorum tak tak diye ses geliyor vitesten..yumuşak vites dendiğinde aklıma gelen araç doblodur, hayatımda bu kadar rahat geçen vites görmedim, abartı yumuşaktı..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #49 : Haziran 19, 2009, 13:32:42 »
abi bence senin kullandıında sorun vardır :S bizim 2 inci polomuz eski kasa da kullandık yeni kasa da hep yumuşacık vitesi var benim arkadaşımda 2007 corolla var oda sert vitesli poloda serçe parmağınla bile rahatlıkla vites değiştirebiliyorsun ama yıllardır arkadaşlarım ve kuzenlerim toyota kullanır hep sert gelir... bilmiorum belki görüş meselesidir bu olay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #50 : Haziran 19, 2009, 13:34:44 »
sana o vites daha rahat geliyordur o zaman, polonun vitesinde vites yolları kesin bellidir, yola girer vitese da tak diye oturur, kemikli bir vites yapısı var, corollada anlamazsın, hatta 1 diye 3e attığın bile olur çokca, vitese girişi de öyle tak diye olmaz, vitese girdi mi girmedi mi belli bile olmuyor.. böyle anlatınca kötü gibi duruyor ama yumuşak diye böyle :D

ekleme: tarz meselesi ama bu, babam da corolla kullanınca hoşuna gitmiyor vitesleri frenleri falan, ona göre de astrası muhteşem, renault kullanıyordu astradan önce, renault viteslerini corolladan çok seviyordu falan..alışkanlık ve tarz meselesi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #51 : Haziran 19, 2009, 14:57:10 »
evet alışkanlık ve tarz meselesi olabilir... benim araba 2004 te çok büyük bi kaza geçirdi neredeyse pert e çıkacaktı ama son anda çıkarmadılar o zamandan kalma sorunları yaşıyorum bide audi ye çok bindiğimiz için ondan inip toyotaya binince çok farklı geliyor bize :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Haziran 19, 2009, 15:25:44 »
hikmetcan araba değiştirmek çok farkediyor, 3 gün 2003 focus kullandım, sonra 98 corollaya bindim aşırı değişik geldi, korkutucu derecede hızlı, frenleri çok güçlü, direksiyonu çok yumuşak geldi :) bu ara izmirdeyim diye 2009 corollayı kullanıyorum, bazen canım yüksek sesle müzik dinlemek istiyor, 98i alıyorum, aman allahım direksiyon sert, debriyaj sert, frenler bi değişik, sanki benim arabam değil kütük gibi bir şey..insan kullandığı araca çok fazla alışıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #53 : Haziran 19, 2009, 15:49:28 »
aynı dert bende de var hiç sorma ya :D ama o 96-97-98 corollalarda corollanın corolla olduğu zamanlar yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Haziran 26, 2009, 13:58:57 »
arabada bana göre hyundai i.30 cazip geliyor benim görüşüm bunun yanı sıra kıa ceed aracın icerisinde yapmış olduğum kısa süreli seyahatlerle gözlemlediğim çok şey var ve klasik golf honda vs.. alışılmışın ötesinde interaktif çizgilerle donatılmış hatlar var.. motor olarakda yabana atılacak araçlar değil... tabiki aurisi unutmuyorum..ama şu biraz gerçekki hb modellerinde artık megane rüzgarı esicek.. diğer araç  markalarınıda bu denli değişikliklere bekleriz..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Haziran 26, 2009, 17:08:27 »
arabada bana göre hyundai i.30 cazip geliyor benim görüşüm bunun yanı sıra kıa ceed aracın icerisinde yapmış olduğum kısa süreli seyahatlerle gözlemlediğim çok şey var ve klasik golf honda vs.. alışılmışın ötesinde interaktif çizgilerle donatılmış hatlar var.. motor olarakda yabana atılacak araçlar değil... tabiki aurisi unutmuyorum..ama şu biraz gerçekki hb modellerinde artık megane rüzgarı esicek.. diğer araç  markalarınıda bu denli değişikliklere bekleriz..
şiddetle renault bayisine gidip aracı yakından incelemenizi öneririm, sürücü koltuğuna oturup kendinize göre ayarlayın sonra arka koltuğa oturmaya çalışın meganeIII te..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris d-4d elegant....
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Haziran 26, 2009, 17:27:14 »
şiddetle renault bayisine gidip aracı yakından incelemenizi öneririm, sürücü koltuğuna oturup kendinize göre ayarlayın sonra arka koltuğa oturmaya çalışın meganeIII te..

+1 arka diz mesafesi çok az gerçekten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 29, 2009, 07:16:28 »
arkadaşlar duygusal bakmayalım olaya dimi. bu araçlardan golf en başta gelir. doğruyu söylemek lazım. ::)
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Temmuz 12, 2009, 12:27:00 »
Murat bey, yazarken lütfen küçük harf kullanalım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Temmuz 12, 2009, 13:06:53 »
ARKADAŞLAR HERKES TUTTURMUŞ BİR GOLF DİYE BU ARAC BOMBOŞ BİR DAVUL GOLFLE TOYOTA E 10 KASASINI BİLE KIYASLAMAM BENCE..  GÖRÜŞ MESELESİ TARTIŞILIR TABİ AMA ..
OLAYA FARKLI ANLAMLARDA BAKILIYO SANIRIM..

Şimdi siz Golf ile Toyota E10 kasasını kıyaslamam bile diyebilirsiniz, Golf'ü sevmeyebilirsiniz, bu sizin görüşünüzdür ama yılların Golf'üne de bomboş bir davul derseniz başka yerlerde çok tepki alırsınız, size çok kılıç çeken olur...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI