0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konularda forumda en deneyimli atilla üsküplü kendisiyle irtibata geçerseniz size yardımcı olacaktır.veyahutta burayı bir takip edinhttp://www.detailingturkey.net/
Emrah ben şampuan olarak sarı olanı kullanıyorum gayet güzel iş çıkartıyor.Cila için ise NXT olan derince yapılan , Ultimate quık detailer ise hızlı cila, püskürt sil hesabı. üçünüde kullandım gerçekten harika kaliteler.
kil, autoglym srp, fk1000p , quick wax yeterli olur tabi bunlara extra olarak cila pedi yıkama eldiveni kurulama bezi ve cila silmek için mikrofiber bezde lazım:) aracın boyasını yakından çekebilme imkanınız varsa daha iyi olur ne durumda belki meguiars compoud da gerekebilir
şampuan ile herhangi bi parlaklık sağlayamazsınız sadece araç üzerindeki varsa wax , nano tarzı uygulamayı korur , quick detailer her yıkamadan sonra atılabilecek hızlı bi ciladır çok iyi parlaklık sağlamaz , parlaklık istiyosanız nxt işinizi görür kendi aracıma nxt uygulamasından sonraki görüntü
evet 2. ürün nxt ' dir . Makine ile uygulaması yapılmaz ztn içinden çıkan mor pedi kullanarak araç kaportası üzerinde dairesel hareketler ile süreceksiniz ( buzlanmış bulanık bi görünüm alır ) misal bi kaput için ped ' e 1 tl büyüklüğünde nxt cila yı döküp kaputa komple minik dairesel hareketler yaparak yedireceksiniz. aracın her yerine uyguladıktan sonra 10 - 15 dk kurumasını bekliyeceksiniz sonrasında yumuşak bi wax bezi ile o buğulu görünümü sileceksiniz
İşte beklediğim cevap buydu çok sağ olun..1 TL biraz az değilmi koskocaman kaput için ?
+81Zaten sade cilalı şaöpuanı bile kullansan 1-2 haftada farkı bariz öne çıkıyor ama cilalı şampuan olarak asıl tavsiyem yine meguiarsın mavi renkli olanı var ancal 3litrelik ambalajda satılıyor net üzerinden açık satanları bulabilirsin... Şampuanın parlaklığa olmasada boyanın üzerinde çok çok ince bir katman oluşturduğu bir kaç haftada ortaya çıkar dediğim gibi.Derkeeenn bu iletiyi gördümHakkı bey zaten gerekli bilgileri vermiş... NXT bende tavsiye ederim amatör olarak iyi bir başlangıç 3 4 kullanım sonrası zaten nxt yi hızlı hızlı iyice yedirerek atıyor olursunuz. Bu arada Hakkı bey aracınızda plakanızda ayrı güzel maşallah! Forumda aracınızın konusu varda ben mi görmedim acaba? Yoksa da neden yok