0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam senin yerinde nikelajları çıkarırdım direk listeden şahsen ben hiç hoş bulmuyorum minibüsçü işi gibi oluyor yinede zevkler renkler diyorum xenon u taktır cam filmi daha sonrada olabilir 38 cm değilde bassıda 30 cm al orta yolluda bir amfi koy her iki isteğinide yapmış olursun
bence listedekiler daha iyi olur gibi ses ihtiyacını araçda karşılıyor bir yere kadar fazlası zarar .listedekilerin araca yakışacağını düşünüyorum
Bende biryandan böyle düşünüyorum abi ses sistemi yaptırırsam sağlam bass vurmasını istiyorum ama xenon far sis atmış olursam kapı kollarınıda nikelaj ve cam flim'i aracı dışardan gösterecek Mesaj Birleştirildi: Kasım 22, 2013, 13:41:30Burak abi beni 30 cm kesmiyor 38 cm ve mono amfisiz olmaz vurdumu sağlam vuracak ama dış görünüm araca+ katıyor aracı babam ve ben kullanıyorum babamın hoşuna gitmeyecek ses sistemi ama dış görünüş gider
Abi sislerde transparan mı var? Orjinal farların üzerine mi yapıldı yoksa zenon veya beyaz bir ampül üzerinden mi çekildi? Ben de orjinal sisin üzerine çekmeyi düşünüyorum ama görüntü olarak nasıl olur ona karar veremedim [/quoteTransparan var yakında far sis xenon oluyor şimdi altında normal sarı ampul üstte transparan var yakışıyor ama xenon takınca sökeceğim yukarda gece ve gündüz çektiğim fotolarda var sisler açıkken trasparanlı hali bak istersenMesaj Birleştirildi: Kasım 24, 2013, 00:00:33Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Kasım 23, 2013, 23:21:19Kesinlikle ses sistemi hem ses sistemi hem xenon lar ocak ta üst farlara xenon takılacak bu hafta sonu da ses sistemini alıyorum %70 ihtimalle
Kesinlikle ses sistemi