0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bizdeki 400 mA filan cekiyordu. Ama siz max 1 A takin fazla takmayin. Cihazin saglam olduguna eminmisiniz. Bana gore fm transmitter icinde kisa devre yapmis.Mesaj Birleştirildi: Kasım 20, 2013, 20:55:25Hee birde ustune bellek vs tskili degilken o kadar cekiyordu.
50 tl kâr yapalım derken arabadan olmayalım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için yoksa değerlere bakmadan ne bulduysam takacaktım
sizlere , foruma teşekkür ederim artık arabaya usb girişli cd çalar alma vakti geldi.hem kendi canımı ailemi ve aracımı kurtarmak için düzeni camdan sallamış bulunmaktayım çok teşekkürler
bu cihazı ilk defa gördüm ve hoşuma da gitti peki bunu nereye bağlıyacağız yani her teyb e uyar mıve sağlıklı bir şey midir
cd çalarım bu aracın orjinal teybi değil yani o yüzden sordum fakat araştıracağım bu cihazı çok teşekkür ederim
cd çaların arkasında kırmızı - beyaz bi giriş var sanırım aux bunu kullanabilirmiyim telefonumdan açarım dinlerim böyle bi imkan var mıdır bazılarında görüyorum kulaklık girişi gibi panelin önünde fakat benim önünde öyle bi giriş yok fakat aux modu var