0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah spoilerde bir düşün derim
Uff fena hee Kazasiz belasizzz Bu arada ehliyeti 4 hafta icinde alacagiz haberin ola
Ben olsam ehliyeti şimdi almam ocakta tekrar değişecek.ocak ayına kadar bekle o zaman çıkartırsın iki defa masraf yapmamış olursun
Ben olsam ehliyeti şimdi almam ocakta tekrar değişecek.ocak ayına kadar bekle o zaman çıkartırsın iki defa masraf yapmamış olursunAracınızı iyi günlerde kullanın maşallah çok güzel.
Abi valla daha fazla bekleyemeyecegim. Hem yenileme masrafi 15 tl olacak diye biliyorum ben.
Çok sağol buluşmalarda görüşürüz artık.30 kasımda direksiyon sınavı var.Aralığın ilk haftası gibi elimde olacak galiba. :)Teşekkür ederim cavit abi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 15 tl için 1 ay arabadan mahrum kalamam valla şu an bile zor dayanıyorum garajda yatıyor masum masum.
30 kasimdami senin sinav Benimkisi bu cumartesi Kursa sordum kac gunde aliriz ehliyeti adamlar diteksiyon sinavina girdikten sonra 1 hafta ile 4 hafta arasinda alirsin dediler. Meb.e bagli insallah dosyalari hizli hazirlarlar
Aynen 30 kasımda.Ama istanbulda emniyette ve meb'te bayağı bekletiyorlar diye biliyorum çorluda o kadar beklemem.Arkadaşım ekimde direksiyon sınavını geçtikten 4 gün sonra aldı.
Araya torpilmi koysam aceb
Yapabilirsen yap valla
Meb evraklari hazirlasinda emniyet isini oyle yapmaya calisacagim.
Ayarlarsın sen birşeyler.