0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre bey teşekkür ederim görüşlerinizi dikkate alacağım ama benim için tüketim çok önemli performans çok iyi degil galiba bu arabada ama tüketim çok düşük eğer benzinliyi alırsam tüp taktırmayı düşünüyorum
Çarşamba günü aldım corollayı donanım olarak gerçekten çok iyi ve yeterli yakıt tüketimini daha bilemiyorum ama performans bence yeterli m/m şanzımanın geçişlerde çok hissettirmiyor 1000 km sonra kontrole çağırdılar
hayırlı olsun öncelikle abimde 4 ay önce aynı model premium almıştı suanda 2700km yapmış durumda full depo ile 880km ş.içi kullanımına sahip ort 22 ile 23 krş arası yakıyormuşben kullandım ama M/M şanzıman bana göre değilmiş biraz gaza fazla bassanız acaip yığılma oluyor geçişlerde özellikle 1 den 2 geçişlerde
Hayırlı olsun aracınız hakan bey daha önceki aracınız manuel ise mmt den memnun kalırsınız ama tam otomatik bir şanjımandan indiyseniz mmt nin sizi memnun etmesi biraz zor.aracınız almışsınız şöyle olsaydı böyle olsaydı demek doğru olmaz kasanın değişmesi motorun hala1,4 olması hala mmt nin değişmemesi,hız sabitleyici olmaması bekleyenlerin tercihlerini başka yönlere kaydırdı gibi ben eski kasa dizel mmt kullanıcısı olarak yeni kasada benzinli cvt şanjımanı tercih ettim satıştaki arkadaş ta dizel kullanıcıları benzinliye döndü dizel satışlarımız epey düştü dedi yukarıda saydığım etkenlerden dolayı böyle olduğu muhakkak..